Αποκαλυπτική η Υρώ Μανέ: «Υπήρξα θύμα και εγώ, την έπαθα με ανθρώπους που πίστεψα»
Showbiz

Αποκαλυπτική η Υρώ Μανέ: «Υπήρξα θύμα και εγώ, την έπαθα με ανθρώπους που πίστεψα»

Στην εκπομπή Στούντιο 4 φιλοξενήθηκε η Υρώ Μανέ το απόγευμα της Δευτέρας (6-02).

Η ηθοποιός σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις αναφέρθηκε στον λόγο που κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ σε μια ειλικρινή κουβέντα για τη φιλία στο χώρο που κινείται, έκανε αποκαλύψεις.

«Έκανα παρέα αρχικά με ηθοποιού, όσο περνάνε τα χρόνια ξεσκαρτάρει το πράγμα, βλέπεις αν είναι αληθινό όλο αυτό, πόσο οι άνθρωποι είναι επί της ουσίας φίλοι. Αποκαλύπτονται οι άνθρωποι στην πορεία της ζωής. Έρχεται κάποια στιγμή που αντιλαμβάνεσαι στη φιλία ότι δεν ήταν αυτό που νόμιζες. Πήρε χρόνο να αποδεχτώ ότι οι άνθρωποι δεν είναι αυτό που φαίνονται. Όταν έχεις φάει άσχημη κατάσταση από ανθρώπους που πίστεψες και επένδυσες. Υπήρξα θύμα και εγώ, την έπαθα με ανθρώπους που πίστεψα και τους είχα στην πρώτη λίστα της ζωής μου και από εκεί και πέρα είπα όλα μπορούν να συμβούν».

Όσο για τον λόγο που κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή, είπε πως:

«Ο Τάσος είναι συνοδοιπόρος στη ζωή, είναι στήριγμα. Αλλά με δυσκολεύει να προβάλω τόσο πολύ την προσωπική μου ζωή, μου είναι σχεδόν κουραστικό, με πλήττει θανάσιμα.

Τι νόημα έχει να προβάλω τη ζωή μου; Γιατί; Δεν με αφορά ούτε είμαι τόσο φίλη με τα κοινωνικά δίκτυα. Κάποιες φορές εντάξει, αλλά με μέτρο γιατί εάν ξέρεις και έχεις ενσυναίσθηση και μία συγκεκριμένη στάση ζωής δεν μπορείς να προβάλλεις εσύ έναν κόσμο λαμπερό και ωραίο και πόσο ευτυχισμένος είσαι ενώ όλοι οι άλλοι άνθρωπο δεν είναι. Μου φαίνεται προκλητικό και δεν είναι καθόλου μέσα στα standars μου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved