Αυτή η νύχτα μένει: Αναστασία Τσιλιμπίου: «Η εξέλιξη του ρόλου σίγουρα θα συγκλονίσει το κοινό»
Showbiz

Αυτή η νύχτα μένει: Αναστασία Τσιλιμπίου: «Η εξέλιξη του ρόλου σίγουρα θα συγκλονίσει το κοινό»

Η Αναστασία Τσιλιμπίου υποδύεται την Μυρτώ στην αγαπημένη σειρά του Alpha, Αυτή η νύχτα μένει.

Η ηθοποιός μίλησε φυσικά και για τον ρόλο της που όπως είπε στα επόμενα επεισόδια θα συγκλονίσει.

  • Η Μυρτώ μετά τον βιασμό της από τον Μίλτο αλλάζει οπτική ζωής;

«Αυτό που βιώνει είναι ένα τεράστιο πλήγμα για την ίδια. Θα αλλάξουν πολλά για εκείνη και η μόνη σωτηρία της είναι να προσκολληθεί στην αγάπη της για τον πατέρα της».

  • Ορθώνει το ανάστημά της ή βυθίζεται στη σιωπή;

«Το σοκ που περνάει την κάνει να κρυφτεί στη σιωπή της. Η ίδια δεν έχει μάθει να υπερασπίζεται τον εαυτότης και θαπροσπαθήσει να χτίσει τείχη γύρω της. Η Μυρτώ θα περάσει πολλά στάδια επεξεργασίας αυτού που της συνέβη και θα φέρουν στην επιφάνεια συμπεριφορές που δεν έχει συνηθίσει κανείς γύρω της, ούτε αυτή η ίδια. Η εξέλιξη του ρόλου σίγουρα θα συγκλονίσει το κοινό και αγωνιώ γι’ αυτό!».

  • Ο Πόντικας θα πάρει εκδίκηση για το βιασμό της;

«Ο Πόντικας, από την αρχή της ιστορίας μας, προσφέρει την αγάπη που θα άξιζε η Μυρτώ, αλλά η ίδια δεν δέχεται να δει καθαρά. Για τον ίδιο, το άκουσμα της τραγωδίας της θα ξυπνήσει μεγάλα ένστικτα και πολλή οργή. Σίγουρα, θα έκανε τα πάντα για τη Μυρτώ».

  • Τι θα κάνει με την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, που προέκυψε από αυτό το βιασμό;

«Δεν μου αρέσει καθόλου ότανμου μαρτυρούν τη συνέχεια της αγαπημένης μου σειράς. Συνεπώς, κι εγώ δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες. Η συνέχεια, όμως, σίγουρα θα συγκλονίσει το κοινό και θα το κρατήσει σε αγωνία για όλους τους χαρακτήρες της σειράς», είπε η Αναστασία Τσιλιμπίου στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved