Βανδή: To ταξίδι στο Λονδίνο και οι κοινές φωτογραφίες με τη Μελίνα – Η απίθανη ομοιότητά τους
Showbiz

Βανδή: To ταξίδι στο Λονδίνο και οι κοινές φωτογραφίες με τη Μελίνα – Η απίθανη ομοιότητά τους

Στο Λονδίνο προκειμένου να περάσει όμορφες στιγμές με την κόρης της βρέθηκε η Δέσποινα Βανδή.

Η Μελίνα Νικολαΐδη όπως είναι γνωστό μετά την αποφοίτησή της επέλεξε το Λονδίνο για τις σπουδές της πάνω στο μιούζικαλ με το οποίο θέλει να ασχοληθεί και έτσι η μαμά Δέσποινα όταν βρει ελεύθερο χρόνο ταξιδεύει ώστε να είναι κοντά της.

Οι δυο γυναίκες μάλιστα εκμεταλλευτήκαν την καλοκαιρία της Βρετανικής πρωτεύουσας και απόλαυσαν τις βόλτες τους. Η Δέσποινα Βανδή μοιράστηκε υπέροχες κοινές φωτογραφίες με την κόρη της και όπως θα δεις κι εσύ στη gallery η Μελίνα όσο μεγαλώνει τόσο μοιάζει στην κούκλα μαμά της με την ομοιότητά τους να είναι εκπληκτική.

Δες τις φωτό στη gallery

«Και τώρα μωρό μου αφέσου στη χαρά του ταξιδιού σου στη ζωή και όρισε εσυ τις διαδρομές σου τις στάσεις σου τους συνεπιβάτες σου τα μπαγκάζια σου, αφέσου στις στιγμές σου, κυνήγα τις επιθυμίες σου τα όνειρα σου. Aπόλαυσε τις επιτυχίες σου αγκάλιασε και μάθε από τις αποτυχίες σου, πέσε, σήκω και να έχεις πάντα δίπλα σου ανθρώπους να αγαπάς και να σε αγαπάνε, να τους σέβεσαι και να σε σέβονται! Σε αγαπάω μωρό μου», είχε γράψει η τραγουδίστρια στην κόρη της όταν είχε αποφοιτήσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved