Επική η Φουρέιρα: Έτσι προστατεύει την φουσκωμένη της κοιλίτσα από την...  κακοκαιρία Μπάρμπαρα
Showbiz

Επική η Φουρέιρα: Έτσι προστατεύει την φουσκωμένη της κοιλίτσα από την... κακοκαιρία Μπάρμπαρα

Η κακοκαιρία Μπάρμπαρα συνεχίζει να πλήττει την Αττική με το νέο κύμα να είναι προ των πυλών και η Ελένη Φουρέιρα πόσταρε την πιο επική φωτό.

Πολλοί ήταν οι επώνυμοι, οι οποίοι από νωρίς το πρωί απόλαυσαν τον χιονιά είτε από το σπίτι είτε με βόλτες παίζοντας με τα παιδιά τους, πάντα όμως με ασφάλεια.

Την πιο όμορφη φωτογραφία όμως είδαμε στον λογαριασμό της Ελένης Φουρέιρα, η οποία τρόλαρε την κακοκαιρία σε συνδυασμό με την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Ενώ λοιπόν πόζαρε με ένα μακρυμάνικο αλλά crop μπλουζάκι, τύλιξε την φουσκωμένη της κοιλίτσα με ένα ζεστό ρούχο κι έγραψε στη λεζάντα: «keeping warm my baby pump from #barbara», δηλαδή «κρατώντας ζεστή την κοιλίτσα μου από την… Μπάρμπαρα».

Δες τη φωτό στη gallery

«Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο χρόνος που προσπαθούσα, έτυχε σε εμένα να είναι πιο δύσκολο όπως και σε άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω να μην απογοητεύονται γιατί εκεί που λες θες να τα παρατήσεις, δεν μπορείς να δεις άλλο ένα αρνητικό τεστ, εκεί γίνεται ένα θαύμα. Για 1,5 χρόνο, πάλευα και πέρασα από πολλές εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς μέχρι που το μωρό ήρθε φυσικά. Ο πρώτος άνθρωπος που το μοιράστηκα ήταν ο Αλμπέρτο. Ήταν και είναι ένας υποστηρικτικός σύντροφος. Στις αρχές τις κύησης έπαθα μία σοβαρή αποκόλληση που με έκανε να ακυρώσω όλες τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις και να μείνω τρεις μήνες στο κρεβάτι. Έπεσα πολύ και διάβαζα σε σάιτ για φημολογούμενη εγκυμοσύνη μου τη στιγμή που εγώ δεν ήξερα εάν θα έχω παιδί», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της στη vogue.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved