Συριοπούλου: «Η υποκριτική ικανότητα, η συνέπεια και ο επαγγελματισμός είναι αυτά που με ξεχωρίζουν»
Showbiz

Συριοπούλου: «Η υποκριτική ικανότητα, η συνέπεια και ο επαγγελματισμός είναι αυτά που με ξεχωρίζουν»

Η Ευαγγελία Συριοπούλου μίλησε για όλους και για όλα σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Μεταξύ άλλων, η αγαπημένη ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στον Παράδεισο των κυριών, αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά της εκείνα που την έχουν κάνει να ξεχωρίσει στον χώρο.

  • Πώς θα θέλατε να δείτε ιδανικά τη Μιράντα στην πορεία της σειράς;

«Της αξίζει να βρει τη γαλήνη και την ευτυχία. Να τιμωρηθούν οι άνθρωποι που την έχουν πονέσει. Να βρει τη δικαίωση για όλα αυτά που της έχουν συμβεί».

  • Εάν δεν παίζατε τη Μιράντα, ποιον ρόλο από τον «Παράδεισο» θα διαλέγατε;

«Από την πρώτη στιγμή που διάβασα το σενάριο της σειράς, ο ρόλος της Μιράντας ήταν αυτός που ξεχώρισα. Και η αλήθεια είναι ότι δεν θα μπορούσα να με δω σε κάτι άλλο».

  • Υπήρξατε και εστεμμένη στα καλλιστεία... Πιστεύετε πως η ομορφιά έχει παίξει ρόλο στην καριέρα σας; Γενικά η ομορφιά τι ρόλο πιστεύετε ότι παίζει στη ζωή;

«Η ομορφιά σίγουρα είναι δώρο και μπορεί να διευκολύνει τα πράγματα. Ωστόσο, με τους ανθρώπους που έχω συνεργαστεί εγώ, δεν έχω νιώσει ποτέ ότι αποτέλεσε το νούμερο 1 κριτήριο. Νομίζω πως η υποκριτική ικανότητα, η συνέπεια και ο επαγγελματισμός μου είναι αυτά που με ξεχωρίζουν και οι άνθρωποι του χώρου το γνωρίζουν».

  • Είστε μια νέα μαμά... Πόσο δύσκολο είναι να ισορροπείτε ανάμεσα σπς πολλές υποχρεώσεις της επαγγελματικής ζωής και στη μητρότητα;

«Όταν υπάρχει θέληση και αγάπη γι' αυτό που κάνεις, όλα μπορούν να συμβούν. Το μεγάλωμα και η ανατροφή ενός παιδιού έχει σίγουρα μεγάλες ευθύνες και πολλές υποχρεώσεις. Αλλά και στη δουλειά μου οι απαιτήσεις είναι αυξημένες, λόγω των καθημερινών γυρισμάτων.

Ωστόσο προσπαθώ να δίνω όλη μου την ενέργεια σε αυτά που αγαπώ να κάνω και αυτή νομίζω είναι η συνταγή της επιτυχίας».

  • Τι έχει αλλάξει στη ζωή σας ο ερχομός ενός παιδιού;

«Ο ερχομός ενός παιδιού φέρνει ριζικές αλλαγές στη ζωή ενός ανθρώπου, που διαπερνούν κάθε τομέα της. Στη ζωή μου έχουν αλλάξει τα πάντα, προς το καλύτερο φυσικά! Από τα πιο απλά και καθημερινά πράγματα μέχρι τον τρόπο που βλέπω και αντιλαμβάνομαι την πραγματικότητα».

  • Σας τρομάζει καμιά φορά το μεγάλωμά του σε έναν τόσο βίαιο κόσμο;

«Ο κόσμος όπου ζούμε δεν ήταν ποτέ ιδανικά πλασμένος. Εγώ φροντίζω να μεγαλώνω το παιδί μου με τέτοίον τρόπο ώστε να μπορεί να ορθοπατεί σε οποιαδήποτε κοινωνία. Και προσπαθώ να τον εφοδιάσω με όλα όσα του είναι απαραίτητό για να μπορεί να είναι ένας καλός άνθρωπος, ελεύθερος,βαθιά ευγενικός και ευτυχισμένος», είπε η Ευαγγελία Συριοπούλου στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved