Κώστας Αναγνωστόπουλος - Ιλένια Ουίλιαμς: Η νέα αποκάλυψη για τη σχέση τους διά στόματος Μαγγίρα
Showbiz

Κώστας Αναγνωστόπουλος - Ιλένια Ουίλιαμς: Η νέα αποκάλυψη για τη σχέση τους διά στόματος Μαγγίρα

Ιλένια Ουίλιαμς και o Κώστας Αναγνωστόπουλος είναι το νέο hot ζευγάρι της showbiz και το επιβεβαίωσε και η Μπέττυ Μαγγίρα μέσα από την εκπομπή της, Ποιος είναι πρωινιάτικα! 

Χθες, 6 Φεβρουαρίου, η εκπομπή, Super Κατερίνα αποκάλυψε ότι εδώ και λίγο διάστημα είναι μαζί.

Όταν η δημοσιογράφος ρώτησε την Ιλένια Ουίλιαμς αν είναι ζευγάρι με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο εκείνη απάντησε: «Αυτό τώρα από πού προκύπτει;» και ξέσπασε σε γέλια.

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο;», ρώτησε η ρεπόρτερ με την Ιλένα Ουίλιαμς να απαντά: «Ο Κώστας είναι πάρα πολύ κοντά μου τα τελευταία δύο χρόνια σχεδόν. Με στήριξε με τον πατέρα μου. Γενικώς είναι κοντά μου».

Και συνέχισε λέγοντας: «Θα σου πω ότι είμαι πάρα πολύ καλά. Είμαι πάρα πολύ ήρεμη. Και να είχα και σχέση και με οποιονδήποτε δεν θα σου το έλεγα. Δεν θέλω να απασχολήσω με τα προσωπικά μου. Έχει γίνει στο παρελθόν και δεν θα ήθελα να γίνει ξανά»

Σήμερα, 7 Φεβρουαρίου, η Μπέττυ Μαγγίρα προέβη σε νέες αποκαλύψεις για το ζευγάρι!

« Ο πειρατής, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μένει πίσω από το σπίτι μου σε ένα στενό και μία γειτόνισσα δεν θα πω όνομα μου επιβεβαίωσε ότι είναι μαζί με την Ιλένια Ουίλιαμς εδώ και μήνες και βγάζουν τα σκυλιά τους έξω βόλτα… Και μένει σπίτι του κάποιες μέρες… το επιβεβαιώνουμε και εμείς» είπε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved