Καινούργιου: Το καμαρίνι της είναι ο «παράδεισος» κάθε γυναίκας! Τα αμέτρητα καλλυντικά & παπούτσια
Showbiz

Καινούργιου: Το καμαρίνι της είναι ο «παράδεισος» κάθε γυναίκας! Τα αμέτρητα καλλυντικά & παπούτσια

Γιατί όταν έχεις γούστο ακόμη και ο χώρος εργασίας σου μοιάζει με μικρό «παράδεισο» και αυτό το ξέρει καλύτερα από όλους η Κατερίνα Καινούργιου.

Η όμορφη παρουσιάστρια της εκπομπής Super Κατερίνα περνά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας της στον Alpha μιας και η προετοιμασία της εκπομπής της είναι αρκετά απαιτητική και πρέπει να ενημερώνεται για όλες τις εξελίξεις της επικαιρότητας και των θεμάτων που προκύπτουν.

Έτσι λοιπόν στο χώρο που περνά αρκετές ώρες που αυτό δεν είναι άλλο από το καμαρίνι της, έχει φροντίσει να είναι άνετο, ζεστό και με ό, τι χρειάζεται.

Εκτός όμως από τα μικρά έπιπλα που έχει επιλέξει ώστε να διακοσμήσει το σημείο, σίγουρα σε αυτό κάθε γυναίκα που έβρισκε τον προσωπικό της παράδεισο.

Γιατί; Γιατί είναι γεμάτο με ρούχα, δεκάδες ζευγάρια παπούτσια και φυσικά πολλά καλλυντικά και είδη μακιγιάζ που χρησιμοποιεί η Κατερίνα στην εκπομπή της.

Επιπλέον αυτό που εντυπωσιάζει κάθε επισκέπτη που θα μπει στο καμαρίνι της είναι ένα τεράστιο πορτρέτο με το πρόσωπό της αλλά κι ένας τεράστιος ολόσωμος καθρέφτης.

Δεν είναι οι φορές που η Κατερίνα Καινούργιου έχει μοιραστεί φωτογραφίες από το καμαρίνι της με τους followers της.

Δες φωτογραφίες στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved