Μπόμπα – Τανιμανίδης: Το υπέροχο υπνοδωμάτιο και η ιδιαίτερη ταπετσαρία που έχουν επιλέξει
Showbiz

Μπόμπα – Τανιμανίδης: Το υπέροχο υπνοδωμάτιο και η ιδιαίτερη ταπετσαρία που έχουν επιλέξει

Η Χριστίνα Μπόμπα ως λάτρης των social media συχνά μοιράζεται φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της, ιδίως από τότε που γεννήθηκαν οι δίδυμες κόρες της.

Μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στο Instagram, η influencer μάς έχει μοιραστεί με τους followers της διάφορα σημεία από τη μοντέρνα διακόσμηση που έχει επιλέξει για το σπίτι της το οποίο έχει θέα ολάκερη στην Αθήνα.

Σε αυτό όπως έχει παρατηρήσει κυριαρχούν τα γήινα χρώματα ενώ έχουν τοποθετήσει πολλά διακοσμητικά αντικείμενα σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού. Αυτό όμως το σημείο μέσα στο σπίτι που μας έχει εντυπωσιάσει ιδιαίτερως είναι το υπνοδωμάτιο του ζευγαριού.

Μοντέρνο, cozy και με μια απίθανη ταπετσαρία στο πίσω μέρος του κρεβατιού.

Η Χριστίνα και ο Σάκης εξάλλου είναι κοσμογυρισμένοι κι έχουν «κλέψει» ιδέες από τη διακόσμηση που έχουν συναντήσει σε χώρες που έχουν επισκεφτεί.

Δες φωτογραφίες στη gallery

«Εμένα μου αρέσει να κοιμάμαι, όπως κοιτάμε το κρεβάτι από τα πόδια προς το κεφάλι, στα δεξιά. Στη Χριστίνα δεν της αρέσει αυτό και μου έλεγε “γιατί έχεις πάρει τη δεξιά μεριά;”. Θες να αγκαλιάσεις τη γυναίκα σου. Την αγκαλιάζω “κουταλάκι”, μου αρέσει να την αγκαλιάζω από τη δεξιά πλευρά. Δεν μου αρέσει καθόλου να την αγκαλιάζω από την αριστερή, καθόλου.

Ενώ μου αρέσει εμένα να κοιμάμαι από τη δεξιά πλευρά για να κάνω κουταλάκι, η δεξιά πλευρά του κρεβατιού είναι πιο κοντά στην πόρτα. Και το δωμάτιο των μωρών είναι δίπλα στο δικό μας. Κι επειδή η Χριστίνα, σαν μανούλα, σηκώνεται πιο συχνά από μένα μου λέει ότι “θα πάρω εγώ την απ’ έξω πλευρά για να μην κάνω τον κύκλο”. Και δεν μπορώ να την κάνω κουταλάκι», έχει αποκαλύψει ο Σάκης για το πώς μοιράζονται το κρεβάτι τους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved