Σταύρος Νικολαΐδης: Έχει διακοσμήσει το σπίτι του με τις απίθανες χειροποίητες δημιουργίες του
Showbiz

Σταύρος Νικολαΐδης: Έχει διακοσμήσει το σπίτι του με τις απίθανες χειροποίητες δημιουργίες του

Ο Σταύρος Νικολαΐδης εκτός από εξαίρετος ηθοποιός με μια ζηλευτή πορεία τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση είναι και… καλλιτέχνης γενικώς.

Τι εννοούμε με αυτό; Ο αξιαγάπητος ηθοποιός κατά καιρούς μοιράζεται φωτογραφίες από τις ξύλινες –και όχι μόνο- χειροποίητες δημιουργίες που φτιάχνει για το σπίτι του.

Από τραπέζι κουζίνας, παπουτσοθήκη, ντουλάπες μέχρι και το κρεβάτι του γιου του. Πρόσφατα μάλιστα ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες μέσα από τις οποίες είδαμε τις εξαιρετικές κατασκευές του.

“Οι δημιουργίες μου!!! Το χόμπι μου!!! Γιατί είναι ωραίο να βλέπεις ή να φαντάζεσαι κάτι και να μπορείς να το δημιουργήσεις από το μηδέν!!! #handmade #woodworking #creative #creativity #stavrosnikolaidis”, σχολίασε ο ίδιος στη λεζάντα.

Δες κι εσύ τι έχει κατασκευάσει στη gallery

Ο Σταύρος Νικολαΐδης έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια ενώ έχει μιλήσει δημόσια για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν μέχρι να έρθει στον κόσμο το παιδί του, στο οποίο και οι δυο γονείς έχουν τεράστια αδυναμία.

«Είχαμε 2 αποβολές στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης και μία στον τρίτο. Στον πέμπτο μήνα έκανε δύο γέννες η γυναίκα μου χωρίς παιδί. Πονούσα πάρα πολύ εγώ, αλλά δε μπορούσα να μη βάλω τον εαυτό μου πίσω από αυτό που περνάει η γυναίκα μου. Το να γεννάει μία γυναίκα και να μην κρατάει παιδί στα χέρια της, είναι από τα χειρότερα πράγματα που μπορούν να σου συμβούν», έχει πει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved