Γιώργος Σαμπάνης: Η απάντηση για την προσωπική του ζωή: «Είμαι ήρεμος...»
Showbiz

Γιώργος Σαμπάνης: Η απάντηση για την προσωπική του ζωή: «Είμαι ήρεμος...»

Σε λίγους μήνες ο Γιώργος Σαμπάνης θα αποχαιρετήσει τη δεκαετία των 30 και θα ανοίξει μπροστά του ένα νέο ηλικιακό κεφάλαιο.

Δεν του αρέσει όμως να βλέπει τη ζωή μέσα από αριθμούς. «Δεν τον καταλαβαίνω τον χρόνο σαν τίποτα άλλο εκτός από το τώρα. Ποτέ μου δεν είχα στόχους μακροπρόθεσμους. Δεν έβαζα όρια και δεν είχα όνειρα με την έννοια του μέλλοντος.

Κάποια στιγμή με απασχόλησε λίγο το χθες και το έλυσα. Πια δεν με νοιάζει ούτε το παρελθόν ούτε το μέλλον. Με αφορά το τώρα. Κι αυτό δεν το λέω θεωρητικά. Το εννοώ. Δεν έχω χρόνο να σκεφτώ πότε πήγα 40. Μου το λένε οι άλλοι καμιά φορά ότι θα γίνω 40. Δεν σκέφτομαι καν τις ηλικίες, δεν τις σκεφτόμουν ποτέ και δεν θεωρώ ότι υπάρχουν. Θα αρχίσω να ενοχλούμαι όταν θα σταματήσω να σκέφτομαι, να μπορώ να διαβάζω καλά και να γράφω. Ίσως είναι πολύ βαρετό αυτό που λέω, αλλά δεν ταυτίζομαι με την έννοια της ηλικίας, δεν με αφορά.

Έκανα παρέα με τον Μάνο Ελευθερίου που ήταν 75 χρόνων και δεν καταλάβαινα καμία διαφορά ηλικίας. Άμα πας να μιλήσεις με τον Γιώργο Νταλάρα ή τον Πάνο Κατσιμίχα, δεν θα καταλάβεις ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι 70 χρόνων. Άμα το καταλάβεις, θα κάνω τον σταυρό μου και θα σου πω “συγχαρητήρια”. Από την άλλη πλευρά υπάρχουν άνθρωποι που είναι πολύ μικροί και που λες πόσο γερασμένοι και βαρετοί είναι. Δεν ξέρω αν είμαι 39, 15 ή 70 σε κάποια πράγματα».

Τουλάχιστον πριν γίνει 40 είναι πραγματικά ευτυχισμένος στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή;

«Ναι, είμαι. Μια χαρά είμαι».

Όσο κι αν δεν κρύβει τη σχέση του με το 26χρονο μοντέλο Ιωάννα Σαρρή, αρνείται σθεναρά να πει κάτι περισσότερο για εκείνη:

«Δόξα τω Θεώ, είμαι καταρχάς υγιής, τόσο εγώ όσο και τα αγαπημένα μου πρόσωπα. Βλέπω ότι τα τραγούδια που βγάζω και κυκλοφορώ έχουν την αποδοχή του κόσμου, οπότε δεν μπορώ παρά μόνο να κάνω τον σταυρό μου για αυτό. Είμαι ήρεμος και στα προσωπικά μου και στα επαγγελματικά μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved