Ιωάννα Μαλέσκου: Έτσι διατηρεί τα κιλά της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της
Showbiz

Ιωάννα Μαλέσκου: Έτσι διατηρεί τα κιλά της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της

Την πιο όμορφη περίοδο της προσωπική της ζωής διανύει η Ιωάννα Μαλέσκου αφού σε λίγο καιρό θα κρατά στα χέρια της το πρώτο της μωράκι, καρπός του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Δανιά.

Η παρουσιάστρια είναι αρκετά ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.

Από το Instagram της εξάλλου είχε ανακοινώσει και το χαρμόσυνο νέο της εγκυμοσύνης όταν εκείνη αισθάνθηκε έτοιμη να το μοιραστεί. “Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας, για τη γιορτή μου και ένα «μικρό μυστικό» που ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά! Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά «διπλά». Είναι το λεγόμενο «δύο σε ένα». Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό. Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο «δώρο» της ζωής. Την ίδια τη ζωή! Σε ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Το ίδιο και η αγάπη μας! Εύχομαι αυτή η χρονιά να χαρίσει και σε εσάς υγεία, φως και όλα όσα ονειρεύεστε!”, είχε γράψει.

Η Ιωάννα ανάμεσα στις φωτογραφίες που ανεβάζει συχνά μοιράζεται με τους followers της και τα πιάτα που προτιμά σε αυτή την περίοδο της ζωής της. Ήταν και συνεχίζει να είναι υπέρμαχος της υγιεινής διατροφής, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πως δεν απολαμβάνει τις λιχουδιές της, όταν τις επιθυμεί ενώ από την αρχή της εγκυμοσύνης της ακολουθεί και συγκεκριμένο πρόγραμμα άσκησης ιδανικό για εγκυμονούσες.

Πρόσφατα μέσα από τα stories της είδαμε τι επιλέγει ώστε να είναι και θρεπτικό και χορταστικό και με λίγες θερμίδες. Ετοιμάζει από το βράδυ πρωινό σε γυάλα με γάλα ή γιαούρτι, σπόρους τσία, βρόμη και φρέσκα φρούτα.

Όταν μάλιστα επιθυμεί ένα γλυκάκι προτιμά να είναι και σοκολατένια αλλά και light όπως αυτό που ετοίμασε πριν από μερικές ημέρες με βρώμη, σοκολάτα και raspberries. Όσο για τα γεύματά της είναι νόστιμα, θρεπτικά και μεσογειακά!

«Το φύλο του μωρού δε το έχουμε μοιραστεί ακόμα. Μετράμε αντίστροφα, έχουν μείνει ούτε τρεις μήνες ακόμα, πλησιάζει. Η αλήθεια είναι ότι συμπεριφερόμουν σαν να μην είμαι έγκυος καιρό τώρα και ήταν συνεργάσιμο και το μωράκι και μπορούσα να το καμουφλάρω. Από ένα σημείο όμως και μετά, επειδή είναι και ένας πολύ ωραίος λόγος και αυτά δεν είναι να τα κρύβεις αλλά να τα προστατεύουμε, οπότε τώρα δε κρύβεται…», είχε πει η ίδια στις πρώτες της δηλώσεις για την εγκυμοσύνη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved