Φουρέιρα: Όλες οι λεπτομέρειες της γέννας - «Μοιάζει στην Ελένη αλλά το μουτράκι είναι Μποτία»
Showbiz

Φουρέιρα: Όλες οι λεπτομέρειες της γέννας - «Μοιάζει στην Ελένη αλλά το μουτράκι είναι Μποτία»

Το πρώτο της παιδί έφερε στον κόσμο χθες (7/2) η Ελένη Φουρέιρα, έχοντας πάντα δίπλα της τον σύντροφό της Αλμπέρτο Μποτία.

Ο γυναικολόγος της Ελένης Φουρέιρα, ο Κυριάκος Μπαρμπαγιάννης – Μητσάκος μίλησε στην εκπομπή, Happy Day και τόνισε πως η τραγουδίστρια μπήκε στο μαιευτήριο στις 6:00 το πρωί και γέννησε με φυσιολογικό τοκετό.

Συγκεκριμένα ανέφερε για τη γέννα: «γέννησε 15:20 το μεσημέρι. Η Ελένη Φουρέιρα ήταν συνεργάσιμη καθ’ όλη τη διάρκεια του τοκετού. Ήταν πολύ καλή, είχε οδύνες κανονικά και κάναμε μια πολύ φυσιολογική γέννα. Γεννήθηκε ένα παιδάκι γύρω στα 2.900 γραμμάρια, υγιέστατο και πανέμορφο. Ζουν στιγμές πρωτόγνωρες με πολλή συγκίνηση, χαρά, ευτυχία όπως όλες οι μανούλες του κόσμου. Όταν γίνεσαι πρώτη φορά μαμά είναι πιο συγκινητικό το συναίσθημα»!

Και αποκάλυψε: «Μοιάζει στην Ελένη αλλά το μουτράκι είναι Μποτία! Είναι ψυχικά πολύ δυνατή γυναίκα. Δεν τα παράτησε στιγμή. Είναι παράδειγμα και για τις υπόλοιπες γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Είναι εξαιρετική. Ένας άνθρωπος που περνάει τα προβλήματα με πειθαρχία, ακούει τους γιατρούς, συνεργάζεται άψογα και είναι πολύ καλή. Θα πάρει εξιτήριο σε δυο μέρες. Είναι συνέχεια με τον γιο της»!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από την εκπομπή, Happy Day

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved