Μιχαήλ Ταμπακάκης: Ο έρωτας με την Σάντυ Χατζηιωάννου μέσα από σπάνιες φωτογραφίες
Showbiz

Μιχαήλ Ταμπακάκης: Ο έρωτας με την Σάντυ Χατζηιωάννου μέσα από σπάνιες φωτογραφίες

Μπορεί ο έρωτας του Πέτρου από το Μαύρο Ρόδο με την Ελισάβετ να μένει για την ώρα ανεκπλήρωτος ωστόσο στην πραγματική του ζωή ο Μιχαήλ Ταμπακάκης είναι φουλ ερωτευμένος με την επίσης ηθοποιό, Σάντυ Χατζηιωάννου, την οποία απολαμβάνουμε στον Σασμό.

Oι δυο τους γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Πολύ γρήγορα ήρθαν κοντά, αφού η έλξη ήταν αμοιβαία και ακαταμάχητη.

Και οι δύο είναι ταλαντούχοι, ανερχόμενοι και στο σωστό timing - το μόνο που είχαν να κάνουν ήταν να παραδεχθούν ότι δεν μπορούν ο ένας μακριά από τον άλλον.

Φέτος το καλοκαίρι ο Μιχαήλ και η Σάντυ έκαναν τις πρώτες κοινές διακοπές τους. Στην Τήνο απόλαυσαν την κυκλαδίτικη γαλήνη και είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα, αλλά και να επιβεβαιώσουν ότι είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον.

Το ζευγάρι είχε κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στο live της Κατερίνας Παπουτσάκη στον Σταυρό του Νότου, οπού οι δυο τους είχαν βρεθεί παρέα με φίλους. Παρά τα πολύωρα γυρίσματα και τις απαιτητικές καλλιτεχνικές υποχρεώσεις ο Μιχαήλ και η Σάντυ μοιράζονται όσο περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί.

Αντλούν ενέργεια και χαρά από τον έρωτα και απολαμβάνουν τη σχέση τους που όλα δείχνουν ότι -εκτός από έντονο παρόν- θα έχει και μπόλικο μέλλον.

Δες τις σπάνιες κοινές τους φωτογραφίες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved