Γενέθλια για τη Μελίνα Νικολαΐδη: H φώτο του συντρόφου της, Πολυχρονιάδη και τα λόγια αγάπης
Showbiz

Γενέθλια για τη Μελίνα Νικολαΐδη: H φώτο του συντρόφου της, Πολυχρονιάδη και τα λόγια αγάπης

H κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα Νικολαΐδη ζει τον έρωτά της με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη και σήμερα ανήμερα των γενεθλίων της ο αγαπημένος της έκανε μία ξεχωριστή ανάρτηση.

Ο Αλέξανδρος ευχήθηκε στη Μελίνα και διαδικτυακά δημοσιεύοντας μία απίθανη φωτογραφία τους και σχολίασε: «Αγάπη μου χαρούμενα γενέθλια. Υγεία, χαμόγελα και όνειρα».

Μάλιστα, αυτή ειναι και η πρώτη φορά που το ζευγάρι παραδέχεται μέσω των social media τον έρωτά του, αφού είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύει ο γυμναστής κοινή τους φωτογραφία και «μιλά» με τέτοια τρυφερά λόγια για το κορίτσι του.

Ο personal trainer έκλεψε την καρδιά της κόρης της Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη και εδώ και λίγους μήνες διατηρούν σχέση.

Συγκεκριμένα, οι δύο νέοι είναι μαζί από το περασμένο καλοκαίρι, δηλαδή λίγο πριν η Μελίνα Νικολαΐδη φύγει για το Λονδίνο για να ξεκινήσει τις σπουδές της!

Η 19χρονη είναι φοιτήτρια και ο 34χρονος σύντροφός της, Αλέξανδρος εξασκεί το επάγγελμα του personal trainer και μάλιστα, λίγο μετά την δημοσιοποίηση της σχέσης τους, είδαμε και την Δέσποινα Βανδή να κάνει προπόνηση μαζί του, γεγονός που αποδεικνύει πώς οι δυο τους διατηρούν πολύ καλές σχέσεις. Το ζευγάρι είχε επιβεβαιώσει τη σχέση του πριν από λίγο καιρό, μέσα από ένα στιγμιότυπο που δημοσίευσαν σε story.

Και μπορεί η Μελίνα να έφυγε για το εξωτερικό, όμως παραμένουν αχώριστοι, καθώς πηγαινοέρχονται για να βλέπουν ο ένας τον άλλον.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved