Ελένη Φουρέιρα: Οι ευχές των συνεργατών της και το πρώτο μήνυμα που έστειλε
Showbiz

Ελένη Φουρέιρα: Οι ευχές των συνεργατών της και το πρώτο μήνυμα που έστειλε

H Ελένη Φουρέιρα έφερε στον κόσμο χθες το μεσημέρι 7 Φεβρουαρίου το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της από τον Αλμπέρτο Μποτία.

Στενοί συνεργάτες της Ελένης Φουρέιρα, όπως ο συνθέτης της, Μάριος Ψιμόπουλος αλλά και η χορογράφος της Νεφέλη Θεοδότου έστειλαν τις ευχές τους στην τραγουδίστρια και μέσω της εκπομπής, Super Κατερίνα.

«Η Ελένη είναι πολύ φίλη μου, είναι οικογένεια για μένα. Ξέρω πάρα πολύ καλά πόσο ήθελε να ζήσει όλο αυτό και να κάνει ένα παιδί. Ο Θεός την ευλόγησε, το κατάφερε και εύχομαι ό,τι καλύτερο και σε αυτήν και στον Αλμπέρτο, να είναι καλά το παιδάκι τους, καλότυχο» είπε χαρακτηριστικά ο Μάριος Ψιμόπουλος.

Η δε χορογράφος, Νεφέλη τόνισε: «Μίλησα τυχαία μαζί της, γιατί είδα στον ύπνο μου ότι γέννησε χθες το βράδυ και της έστειλα ένα μήνυμα χωρίς να το ξέρω. Με πήρε μετά και με επιβεβαίωσε! Ήταν πολύ ήρεμη. Μου είπε ότι είναι πανέμορφο το μωρό, το οποίο το πιστεύω και εγώ. Εννοείται».

Και η Κατερίνα Καινούργιου με τη σειρά της είπε στον αέρα της εκπομπής,Super Κατερίνα: «Να σας ζήσει. Γερό και καλότυχο. Θα στείλω μαζί με τις ευχές μου και μια ωραία ανθοδέσμη και να ευχηθούμε σε όλες τις μανούλες που έφεραν τα μωράκια τους στον κόσμο. Να τους ζήσουν τα παιδάκια τους. Να είναι γερά και καλότυχα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό»!

Και ο συνεργάτης της Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε πως έστειλε ένα μήνυμα στην Ελένη Φουρέιρα στις 8 το βράδυ και του απάντησε σήμερα στις 7:38 το πρωί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved