Συγκλονίζει η Νατάσα Σκαφιδά: «Έκλαιγα συνέχεια. Ένιωθα πως δεν ήθελα το παιδί»
Showbiz

Συγκλονίζει η Νατάσα Σκαφιδά: «Έκλαιγα συνέχεια. Ένιωθα πως δεν ήθελα το παιδί»

Η σύζυγος του Γιάννη Βαρδή, Νατάσα Σκαφιδά, παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και αναφέρθηκε σε πολλά.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν είχε επιλόχεια κατάθλιψη.

  • Μια από τις δύσκολες στιγμές φαντάζομαι ότι ήταν και η επιλόχεια κατάθλιψη που είχες μετά τη γέννηση του Αντώνη. Τι θυμάσαι εσύ από εκείνο το διάστημα και τι σε δίδαξε αυτή η εμπειρία;

Πέρασα πολύ δύσκολα, διότι εκείνη την περίοδο έχασα και τον παππού μου. Ο συνδυασμός της γέννησης του παιδιού μου και του θανάτου ενός πολύ αγαπημένου μου ανθρώπου λειτούργησε καταλυτικά στην ψυχολογία μου. Αυτή η εμπειρία, ωστόσο, με έμαθε ότι μια γυναίκα μπορεί να καταφέρει τα πάντα. Έφτασα στο σημείο να ζητήσω ιατρική βοήθεια, αλλά κάπως ταρακουνήθηκα μέσα μου εκείνη την ώρα και στάθηκα στα πόδια μου. Τελικά το ξεπέρασα μόνη μου.

  • Ο Γιάννης ανέφερε ότι ήσουν αρνητική στο να ζητήσεις βοήθεια...

Πράγματι. Ήμουν αρνητική γιατί πάντα πίστευα ότι ο καθένας μας μπορεί να τα καταφέρει μόνος του. Όλοι μας διαθέτουμε μεγάλη δύναμη ψυχής, τόση που μπορούμε να ξεπεράσουμε σχεδόν τα πάντα. Γι’ αυτό ήμουν αρνητική. Όταν όμως είδα ότι άρχισε να μου γυρνά το μυαλό, ότι είχα φτάσει στον πάτο, είπα «ας το δοκιμάσω». Βρήκα τη δύναμη, στάθηκα στα πόδια μου, και το ξεπέρασα.

  • Τι ένιωθες εκείνη την περίοδο;

Έκλαιγα συνέχεια. Ένιωθα πως δεν ήθελα το παιδί γιατί δεν ήμουν κατάλληλη να το μεγαλώσω. Ένιωθα πως δεν ήμουν καλή μάνα. Παρότι είχα αποκτήσει ήδη την κόρη μου και τα είχα καταφέρει. Στη δεύτερη γέννα πίστευα ότι δεν είχα κάνει τίποτα σωστά -για την ακρίβεια, ότι τα έκανα όλα λάθος.

  • Τι σου είπε τότε ο ψυχολόγος;

Μία φορά πήγα και αρχίσαμε να συζητάμε γιατί ένιωθα έτσι... Τότε σκύφτηκα ότι αυτή την κουβέντα μπορούσα να την κάνω και με τον Γιάννη και με τη μητέρα μου. Δεν χρειάστηκαν άλλες επισκέψεις, γιατί κατάλαβα τι έπρεπε να κάνω. Άρχισα να συζητώ με τους δικούς μου ανθρώπους το πρόβλημα που είχα και πώς ένιωθα και έτσι βοηθήθηκα.

  • Τα παιδιά τι σου έχουν προσφέρει;

Έχουν δώσει ζωή στη ζωή μου! Νόμιζα ότι ζούσα, αλλά η ζωή η αληθινή, η πραγματική, η ουσιαστική είναι μετά τα παιδιά. Νιώθω υπερπλήρης με τα παιδιά μου.

  • Πώς είσαι ως μητέρα;

Είμαι αυστηρή εκεί που πρέπει. Ασχολούμαι πολύ μαζί τους, παίζουμε όλη την ώρα. Δεν δουλεύω, οπότε είμαι από πάνω τους, είπε η Νατάσα Σκαφιδά στο Hello.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved