Κοκκίνου: Το τεράστιο σαλόνι της, τα γουστόζικα έπιπλα και η απίθανη τζαμαρία με την υπέροχη θέα
Showbiz

Κοκκίνου: Το τεράστιο σαλόνι της, τα γουστόζικα έπιπλα και η απίθανη τζαμαρία με την υπέροχη θέα

Σε ένα σικάτο σπίτι στα Νότια προάστια μένει η Έλλη Κοκκίνου με τον γιο της!

Η τραγουδίστρια είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες και βίντεο από την προσωπική και επαγγελματική της ζωή.

Σε μερικά από αυτά τα στιγμιότυπα, η Έλλη Κοκκίνου έχει μοιραστεί και εικόνες από το εσωτερικό του σπιτιού της, το οποίο όπως θα δεις και στη gallery δείχνει πολύ ζεστό και άνετο! Η Έλλη Κοκκίνου έχει βάλει τις δικές της προσωπικές πινελιές μιας που διαθέτει πολύ καλό γούστο.

elli-kokkinou-(3).jpg

Τα χρώματα που έχει επιλέξει είναι σε αποχρώσεις nude ώστε να ηρεμεί το βλέμμα ενώ έχει διαλέξει έπιπλα άνετα σε αποχρώσεις του καφέ, μπεζ αλλά και γκρι. Το σαλόνι διαθέτει τεράστιες τζαμαρίες, έναν άνετο καναπέ στο οποίο η Έλλη Κοκκίνου χαλαρώνει με καλή παρέα και είναι γεμάτο μαξιλάρες και πανέμορφα ριχτάρια.

Η τραπεζαρία διαθέτει ένα μεγάλο τραπέζι με άνετες μπεζ καρέκλες, ενώ την παράσταση κλέβει η κουζίνα, η οποία είναι σε γκρι, με πολύ ιδιαίτερο πλακάκι και κεραμική κουζίνα.

Η πολυτελής κατοικία της Έλλης Κοκκίνου είναι προσεκτικά διακοσμημένη απόλυτα λειτουργική.

Ανάμεσα σε άλλα παρατηρήσαμε καλαίσθητους πίνακες στους ολόλευκους τοίχους, ξύλινα πατώματα και διακοσμητικά ιδιαίτερα που κάνουν το καταφύγιο της πολύ cozy.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved