Γιώργος Σουξές: «Και να ήθελα να μπω σε κλίκες δεν μπορούσα, δεν είναι του χαρακτήρα μου»
Showbiz

Γιώργος Σουξές: «Και να ήθελα να μπω σε κλίκες δεν μπορούσα, δεν είναι του χαρακτήρα μου»

Για τις κλίκες και για το θέατρο γενικότερα μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Γιώργος Σουξές.

Ο αγαπημένος ηθοποιός απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια σε ό, τι κι αν ρωτήθηκε με την απόλυτη ευγένεια που πάντα τον διακατέχει και είναι στοιχείο του χαρακτήρα του.

  • Το θέατρο είναι το δεύτερο σπίτι σας;

Είναι ο χώρος όπου εκφράζομαι και εργάζομαι. Είναι ο χώρος που βγάζω το ψωμί μου, να το πω λαϊκά. Συνεπώς είναι ένα μεγάλο και σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Το σπίτι μου όμως είναι αλλού. Εκεί που βρίσκεται η οικογένειά μου. Οι μνήμες των γονιών μου, ο γιος μου.

  • Ο ηθοποιός οφείλει να εγκαταλείψει τη σκηνή με το τέλος της ζωής του;

Ο ηθοποιός οφείλει να είναι καλά με τον εαυτό του. Δυστυχώς πολλές φορές οι ανάγκες μας οδηγούν να προσπαθούμε να παραμείνουμε επί σκηνής ακόμη και σε περιπτώσεις που δεν βαστούν τα πόδια μας. Είναι βέβαια επιλογή. Μπορείς να βρίσκεσαι γύρω από το θέατρο ή επάνω στη σκηνή έως τα βαθιά γεράματα. Όμως νομίζω πως αν έχεις τη δυνατότητα κάλο θα ήταν να χαρείς τα τελευταία χρόνια της ζωής σου κοντά στη φύση με τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Κι όταν νιώθεις την ανάγκη να εκφραστείς, τότε επιλεκτικά να εμφανίζεσαι για συγκεκριμένο αριθμό παραστάσεων.

souxess11.webp
  • Τι εποχή είναι αυτή που ζούμε;

Η ζωή του ανθρώπου ήταν, είναι και θα είναι πάντα δύσκολη. Σημαντικό είναι να γνωρίζεις την πραγματική σου άξια και να προσπαθείς να πάρεις ό,τι δικαιούσαι.

  • Γέννησε βία και επιθετικότητα η πανδημία τελικά;

Η βία και η επιθετικότητα βρίσκονται μέσα στον άνθρωπο. Δυστυχώς σε περιόδους αναστάτωσης, η έλλειψη παιδείας και τα άγρια ένστικτα σε πολλούς εκδηλώνονται ,γιατί δεν έχουν τον τρόπο να τα τιθασεύσουν. Φυσικά δεν μιλάω για τις επαναστάσεις απέναντι στην αδικία και την εκμετάλλευση. Εκεί το σύνηθες είναι οι περισσότεροι να λουφάζουν και να υποτάσσονται στα λίγα σίγουρα ψίχουλα που τους δίνουν οι πονηροί εκμεταλλευτές τους.

  • Σε κλίκες μπήκατε;

Και να ήθελα δεν μπορούσα. ΔΕΝ είναι του χαρακτήρα μου. Πιστεύω στην αξία των ανθρώπων. Δεν ξέρω τι είναι κλίκες. Πιθανώς θα αναφερόμουν σε κάποιες φιλίες οπού οι φίλοι διευκολύνουν ο ένας τον άλλο. Αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος. Δεν είχα την τύχη η την ατυχία. Δεν ξέρω, είπε ο Γιώργος Σουξές στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved