Χρίστος Αντωνιάδης: «Έχουμε αποφασίσει τα ονόματα που θα πάρουν τα παιδιά μου αλλά…»
Showbiz

Χρίστος Αντωνιάδης: «Έχουμε αποφασίσει τα ονόματα που θα πάρουν τα παιδιά μου αλλά…»

Ο Χρίστος Αντωνιάδης παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για όλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο αν έχει αντιμετωπίσει οικονομικές δυσκολίες.

  • Ισχύει ότι έχετε περάσει και από φάση που είχατε ανασφάλεια με την εικόνα σας;

Αυτό δεν τελειώνει ποτέ. Από τη στιγμή που εκτίθεσαι στην τηλεόραση και γενικά όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο πάντοτε έχεις μία ανασφάλεια. Εκτός και αν είσαι τρελός και τους έχεις όλους γραμμένους. Είναι και ο τρόπος που μεγάλωσε και η γενιά μου. Έπρεπε πάντοτε να προσέχουμε σε όλα. Αυτά έχουν ξεπεραστεί σε μεγάλο βαθμό αλλά όχι 100%. Όπως καταλαβαίνεις, ειδικά άνθρωποι σαν εμένα που παίρνουν εύκολα βάρος πρέπει να προσέχουν γιατί είναι και θέμα υγείας.

antoniadis.jpg
  • Οικονομικές δυσκολίες υπήρξαν στη διαδρομή;

Δεν γεννήθηκα σε κάποια πλούσια οικογένεια και έπρεπε από την αρχή να δουλέψουμε, να ζήσουμε να βάλουμε πρόγραμμα και στόχους. Έτσι ήταν η οικογένειά μου και έτσι έμαθα κι εγώ. Η καμπύλη της ζωής δεν ήταν πάντα μία ευθεία προς τα πάνω, είχε και τις χαράδρες της, είχε και τις δυσκολίες της αλλά η γενικότερη τάση ήταν πάντα να κοιτάμε ψηλά και να βάζουμε στόχους.

  • Ποιος είναι ο άνθρωπος που συμβουλεύεστε;

Όλοι στο ξεκίνημά μας συμβουλευόμαστε τους γονείς μας αλλά έχοντας ασχοληθεί με ένα πεδίο τελείως διαφορετικό από των γονιών μου, οι οποίοι είχαν κομμωτήρια δεν μπορούσαν να μου προσφέρουν και πάρα πολλά στην συνέχεια, στην πορεία και έτσι έπρεπε να κάνω μόνος μου τα λάθη και ει δυνατόν να παραδειγματιστώ και να μάθω αυτά. Τελικά ο καλύτερος σύμβουλος είναι το μυαλό σου και να προσπαθείς να σκέφτεσαι δύο και τρεις φορές πριν κάνεις κάτι. Να μπορέσεις να υπερνικήσεις τον όποιο αυθορμητισμό έχεις χάριν της δεύτερης και τρίτης σκέψης που έχεις η οποία συνήθως έχει καλύτερα αποτελέσματα.

  • Τα επαγγελματικά σας σχέδια;

Αυτή την περίοδο είμαι στο «Εν Μοσχάτω», κάθε Κυριακή. Μία πολύ όμορφη παρέα εκεί και περνάμε πάρα πολύ καλά, Παράλληλα κάνω διάφορες εμφανίσεις και σε άλλα μέρη σε όλη την Ελλάδα, είχα πάει στη Σπάρτη, στην Κρήτη. Τώρα 16 Φεβρουαρίου θα πάω στην Καβάλα για την Τσικνοπέμπτη.

  • Έχετε αποφασίσει τα ονόματα που θα πάρουν τα δίδυμα αγόρια σας;

Έχουμε αποφασίσει τα ονόματα που θα πάρουν τα παιδιά μου αλλά δεν θα το ανακοινώσουμε ακόμη, είπε ο Χρίστος Αντωνιάδης στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved