Χρίστος Αντωνιάδης: «Δεν ταλαιπωρηθήκαμε με τις εξωσωματικές γιατί τη δεύτερη φορά ήταν επιτυχημένη»
Showbiz

Χρίστος Αντωνιάδης: «Δεν ταλαιπωρηθήκαμε με τις εξωσωματικές γιατί τη δεύτερη φορά ήταν επιτυχημένη»

Για τον Χρίστο Αντωνιάδη οι συστάσεις είναι περιττές. Ο τραγουδιστής με τα μαύρα μαλλιά και τα πράσινα μάτια, παραμένει γοητευτικός ακόμα και πολλά χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση, και μπορεί να έκανε ένα διάλειμμα από τη σημαντική διαδρομή του στο τραγούδι αλλά επέστρεψε δυναμικά.

Ο Χρίστος Αντωνιάδης μιλάει για το νέο κεφάλαιο που άνοιξε στη ζωή του με τον ερχομό των δίδυμων παιδιών του και πολλά πολλά άλλα.

  • Σας βρίσκουμε σε μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής σας. Πριν από μερικούς μήνες γίνατε πατέρας, μιλήστε μας γι’ αυτή την περίοδο;

Είναι όλα πρωτόγνωρα και υπέροχα ταυτόχρονα. Είναι ένα δώρο. Δύο αγγελούδια μπήκαν στη ζωή μου, στη ζωή μας εμένα και της γυναίκας μου, με όλα τα όμορφα πράγματα που συνεπάγονται, αλλά και όλες τις υποχρεώσεις και τις δραματικές αλλαγές που έχουν συντελεστεί στη ζωή μας.

  • Ο ερχομός τους άλλαξε τη ζωή σας σημαντικά λοιπόν.

Δεν γίνεται αλλιώς. Πρέπει να είσαι τρελός για να το πεις διαφορετικά. Αυτά ακολουθούν τους δικούς τους κανόνες που δεν σηκώνει καμία παρερμηνεία και ή τους ακολουθείς ή υπάρχει πρόβλημα.

antoniadis2.jpg
  • Είχατε προσπαθήσει αρκετά ώστε να γίνετε γονείς σωστά;

Ναι αρκετά και με φυσιολογικό τρόπο και με τις εξωσωματικές. Δεν ταλαιπωρηθήκαμε πάρα πολύ με τις εξωσωματικές γιατί τη δεύτερη φορά ήταν επιτυχημένη. Έχω ακούσει για περιπτώσεις που χρειάστηκαν 7-8-9 φορές να κάνουν και για άλλες που δεν τα κατάφεραν ποτέ.

  • Σας άγχωσε το γεγονός ότι γίνατε πατέρας σε μεγαλύτερη ηλικία; Είναι πιο δύσκολο αυτό;

Γιατί τα 28 μου δεν είναι πρόβλημα (Γελάει)! Όχι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα γιατί δεν έγινα μόνος μου, είμαστε δύο και η γυναίκα μου είναι πολύ νέα. Έχουμε 18 χρόνια διαφορά, αλλά δεν έχει καμία σημασία αν υπάρχει επικοινωνία.

Οι υποχρεώσεις μοιράζονται και εγώ περισσότερο έχω αναλάβει πράγματα τα οποία χρειάζονται για να έρθουν χρήματα στο σπίτι που σημαίνει ότι πρέπει να βγω έξω, πρέπει να δουλέψω και μετά να κάνουμε και κάποιες δουλειές εδώ. Τη βαριά τη δουλειά όπως καταλαβαίνεις την έχει πάντα η μάνα και προσπαθούμε όλοι μας να τη βοηθήσουμε, είπε ο Χρίστος Αντωνιάδης στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved