Παρθένα Χοροζίδου: Η εξομολόγηση του Αντώνη Λουδάρου που την έκανε να δακρύσει on air!
Showbiz

Παρθένα Χοροζίδου: Η εξομολόγηση του Αντώνη Λουδάρου που την έκανε να δακρύσει on air!

Η Παρθένα Χοροζίδου και ο Αντώνης Λουδάρος βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή Στούντιο 4 καθώς συμπρωταγωνιστούν στην παράσταση «Άντρες με τα όλα τους»

Στην κοινή τους συνέντευξη ο Αντώνης Λουδάρος θέλησε να μιλήσει για τη φίλη και συνάδελφό του Παρθένα Χοροζίδου τονίζοντας για εκείνη: «Προσπαθώ λίγο να οργανώσω τι λένε τα παιδιά σε σχέση με σένα. Ξέρεις τι αίσθηση έχω για σένα; Θυμάστε όταν ήμασταν πιτσιρίκια κάτι που έριχνες στο στόμα και έκανε τσικ-τσικ-τσικ; Αυτό είναι η Παρθένα για μένα».

Και ο ηθοποιός συνέχισε λέγοντας για την Παρθένα Χοροζίδου: «Με ευχαριστεί, είναι κάτι παράξενο. Από τότε που σε γνωρίζω νιώθω κάθε μέρα ότι με βοηθάς ένα τσακ να προχωρήσω λίγο πιο ψηλά».

Τα λόγια του την έκαναν να δακρύσει από συγκίνηση όμως δεν άφησε αναπάντητα τα λόγια του καθώς είπε: «Έχω πνιγεί από πολλές υποχρεώσεις και έχω τσιτώσει τόσο πολύ με κάτι που μου έχει πει μια φορά η αδερφή μου.

Πήρα τηλέφωνο: δεν θα ‘ρθω στην πρόβα, δεν αντέχω. Πήγα τη βόλτα μου μαζί με την αδερφή μου. Με κοιτούσε μες στα μάτια, σου λέει της το χάλασα, κατάλαβε ότι με ζόρισε πολύ».

Δείτε το απόσπασμα από τη συγκεκριμένη συγκινητική στιγμή της Παρθένας Χοροζίδου στον αέρα της εκπομπής Στούντιο 4:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved