Καίτη Φίνου: «Στα ηρεμιστικά στράφηκα λόγω όλων αυτών που έπρεπε να αποδεχτώ»
Showbiz

Καίτη Φίνου: «Στα ηρεμιστικά στράφηκα λόγω όλων αυτών που έπρεπε να αποδεχτώ»

Η Καίτη Φίνου σε μία εξομολόγηση από καρδιάς μιλάει για όσα δεν της αρέσουν στην τηλεόραση, για τη ζωή της στο Σπίτι του ηθοποιού αλλά και για τις κλίκες στις οποίες όπως λέει δεν μπήκε ποτέ... 

H αγαπημένη ηθοποιός παραδέχεται σε συνέντευξή της ότι από επιλογή είναι εκτός τηλεόρασης αλλά και για την αδικία που έχει εισπράξει μέχρι σήμερα, στον καλλιτεχνικό χώρο...

306892115_1052007092125178_1663907109075177456_n.jfif

Θα ήθελα να μου πείτε σε ποια φάση της ζωής σας, σας βρίσκουμε;

Είμαι στο «Σπίτι του ηθοποιού», είναι γνωστό και πριν από κάποιο μεγάλο διάστημα μου έγιναν κάποιες προτάσεις για το θέατρο, δύο-τρεις, οι δύο δεν πραγματοποιήθηκαν και τη μία δεν τη δέχτηκα εγώ, γιατί δεν ήθελα να πάω με ποσοστά. Μου έχουν κάνει κάποιες προτάσεις για παιχνίδια, τα οποία δεν γίνονται τα τελικά συμβόλαια. Έχω υπογράψει αρκετά προσύμφωνα, τα οποία τελικά δεν προχώρησαν. Τώρα είμαι στην αναμονή.

Είχατε δηλώσει πρόσφατα ότι από την τηλεόραση δεν σας καλούν πια.

Δεν με καλούν σε σίριαλ και είναι κάτι που το έχω αποδεχτεί. Με καλούν σε εκπομπές και παιχνίδια. Στόχος μου πλέον είναι ο οικονομικός και θέλω ίσα ίσα να με ξαναδούν.

Έχετε ανοίξει έναν καινούργιο δρόμο επικοινωνίας με το κοινό μέσα από το διαδίκτυο τα τελευταία χρόνια. Είναι κάτι που σας γεμίζει;

Το πιο πρόσφατο είναι το τικ τοκ που δεν το ήξερα και εδώ και έναν χρόνο είμαι και εκεί. Μου αρέσει όλο αυτό, γιατί είναι κάποια πράγματα που θέλω να πω εγώ. Στην τηλεόραση όταν είναι μαγνητοσκοπημένες οι εκπομπές κόβονται πράγματα που λες και παρουσιάζονται αλλιώς. Με το δίκιο τους βέβαια για να πουλήσουν, αλλά δεν παρουσιάζονται αυτά που θα ήθελα εγώ. Στις εκπομπές ακόμη αν δεν πεις αυτό που θέλει ο παρουσιαστής, σου λέει σας ευχαριστώ πολύ, γεια σας. Έτσι έκρινα σκόπιμο πως αντί να δίνω συνεντεύξεις στην τηλεόραση και να χαλάω αυτές τις ώρες μου, και για να είμαι ήρεμη και να μην παίρνω το ΖΑΝΑΞ μου, αποφάσισα να απέχω από όλο αυτό.

58818504_417834062399071_7051260572637804371_n.jpg

Γενικότερα έχετε συναντήσει αδικία στο χώρο αυτό;

Τα πάντα είναι μία αδικία, παντού υπάρχει. Τώρα είμαι σαν ένα τρίτο μάτι που δεν βρίσκομαι πουθενά και τα βλέπω όλα απ’ έξω. Νομίζω ότι γίνονται αδικίες παντού. Το παν τηλεοπτικά ας πούμε είναι να κερδίσει το κανάλι οπότε θα κοιτάξουμε ποιος πουλάει περισσότερο.

Οι σειρές που έγιναν φέτος στην τηλεόραση σας άρεσαν;

Έγιναν πολλές και καλές σειρές στην τηλεόραση. Σαφώς στενοχωρήθηκα που δεν βρισκόμουν σε κάποια από αυτές, αν είναι δυνατόν. Δεν κάθομαι να τις δω γιατί ζηλεύω σε εισαγωγικά.

Σε ποια θα θέλατε να είστε;

Δεν τις έχω δει, πάντως όχι σε κωμωδία. Αυτό το είδος με έχει ποτίσει χρόνια τώρα. Από μικρή ονειρευόμουν ένα είδος Μάρθα Βούρτση. Ακόμη και η κωμωδία έχει γίνει διαφορετική σήμερα, θα μπορούσα να κάνω πολλά και διαφορετικά πράγματα αλλά δεν θα πάρω τα ηρεμιστικά μου γι’ αυτό το θέμα. Έχω συμβιβαστεί μ’ αυτό. Στα ηρεμιστικά στράφηκα λόγω όλων αυτών που έπρεπε να αποδεχτώ.

Σε κλίκες μπήκατε;

Ποτέ. Δεν πήγαινα ποτέ εκεί που ήταν δημοσιογράφοι και έγινα γνωστή αρχικά μέσα από τη σχέση μου με τον Στάθη Ψάλτη. Μετά με είδαν και σαν ηθοποιό. Ο κόσμος με αποδέχτηκε πολύ αργότερα σαν ηθοποιό αλλά και πάλι το χειροκρότημα δεν ήταν αυτό που ήθελα εγώ. Δεν έκανα αυτό που ήθελα για να πάρω το χειροκρότημα που ήθελα. Μιλάω από θέμα ρόλων αλλά όπως και να ‘χει ο κόσμος με αγαπάει. Πιστεύω πως δεν έχω κάνει όσα ήθελα και εύχομαι στα 80 μου να αποδείξω το ταλέντο μου.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved