Μαρία Ηλιάκη: Με μελανιασμένο μάτι λόγω της κόρης της: «Μεγαλώνω τον Ρόκυ Μπαλμπόα»
Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: Με μελανιασμένο μάτι λόγω της κόρης της: «Μεγαλώνω τον Ρόκυ Μπαλμπόα»

Με το γνωστό καυστικό χιούμορ της η Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους τι ακριβώς της συνέβη και έχει κερδίσει ένα... μαυρισμένο μάτι!

Η όμορφη παρουσιάστρια η οποία μόλις κατάφερε να ηρεμήσει από μία βαρβάτη μετακόμιση μαζί με τον σύντροφό της Στέλιο Μανουσάκη και την κόρη τους, με ένα βίντεο εξήγησε γιατί απείχε τις οκτώ τελευταίες μέρες από τα social media.

Όπως αποκάλυψε, σε όμορφες στιγμές που περνούσε με την κόρη της τής έριξε μία κουτουλιά και... μαύρισε το μάτι. Μάλιστα είπε στο βίντεο με χιούμορ:

«Εγώ δεν μεγαλώνω παιδί, μάλλον τον Ρόκυ Μπαλμπόα μεγαλώνω. Από την πολλή την αγάπη της η Κατερινούλας μού έριξε μια κουτουλιά, είμαι έτσι 8 μέρες. Γι’ αυτό δεν εμφανιζόμουν όλες αυτές τις μέρες γιατί ήμουν… μαύρη. Ήταν πολύ ευαίσθητο το σημείο και με παρακουτούλησε. Περαστικά μου».

Φυσικά όλα είναι καλά για τη Μαρία Ηλιάκη η οποία φρόντισε να εμφανιστεί στους διαδικτυακούς της φίλους αφού είχε αρχίσει να υποχωρεί η έντονη... μαυρίλα από τη μελανιά που απέκτησε μετά τον τραυματισμό της.

Εννοείται πως τα παιδιά σε τόσο τρυφερή ηλικία δεν μπορούν να ελέγξουν τις κινήσεις τους και μερικές φορές γίνονται... επικίνδυνα όμως ευτυχώς, τέλος καλό όλα καλά για τη Μαρία Ηλιάκη η οποία διαβεβαίωσε τους followers της πως τώρα που πέρασαν όλα θα τη βλέπουμε πιο συχνά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved