Πέτρος Φιλιππίδης: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους - 8 χρόνια κάθειρξη με αναστολή!
7548707
Showbiz

Πέτρος Φιλιππίδης: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους - 8 χρόνια κάθειρξη με αναστολή!

Στο σπίτι του θα περάσει το επόμενο διάστημα μέχρι το Εφετείο ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά από την απόφαση του δικαστηρίου. 

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας χορήγησε αναστολή στην έφεση ενώ λίγο πριν είχε καταδικάσει τον γνωστό ηθοποιό σε συνολική κάθειρξη 8 ετών λόγω της συγχώνευσης των δύο ποινών για την ενοχή του στις δύο απόπειρες βιασμού.

Όλα αυτά βέβαια με περιοριστικούς όρους καθώς του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα ενώ θα έχει την υποχρέωση της εμφάνισής του στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Η μέρα που περίμενε όσο τίποτα άλλο

Η αγωνία είχε φτάσει στο αποκορύφωμα για τον Πέτρο Φιλιππίδη σήμερα καθώς περίμενε την ετυμηγορία του Δικαστηρίου που κράτησε έντεκα ολόκληρους μήνες. Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, σήμερα, ανακοίνωσε στον κατηγορούμενο για έναν βιασμό κατ’ εξακολούθηση και δύο απόπειρες βιασμού την απόφασή του.

Η απόφαση, λοιπόν, των τριών τακτικών δικαστών και των τεσσάρων ενόρκων ήταν η απάντησή τους σε όσα ακούστηκαν επί σχεδόν έναν χρόνο στην αίθουσα του δικαστηρίου: Μαρτυρίες των ίδιων των ηθοποιών που κλαίγοντας περιέγραψαν όσα κατήγγειλαν, μαρτυρίες συναδέλφων τους που κατέθεσαν για "το άλλο πρόσωπο" του καλλιτέχνη, αλλά μαρτυρίες που υπερασπίστηκαν τον κατηγορούμενο ως έναν "ιδιόρρυθμο, τελειομανή πλην όμως τρυφερό και δοτικό άνθρωπο".

«Θέλω να πάω σπίτι μου. Επιτρέπεται 60 χρονών άνθρωπος να κλαίω μπροστά σας; Δεν είμαι βιαστής, είναι δυνατόν να κάθομαι να λέω αυτό το πράγμα. Κάντε ότι θέλετε…» είχε πει στους δικαστές ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Ο ηθοποιός κρίθηκε ένοχος για δύο απόπειρες βιασμού και αθώος για τον βιασμό.

Πριν από λίγο έγινε γνωστή και η ποινή του που είναι σε αναστολή ενώ για το επόμενο διάστημα, μέχρι η υπόθεση να εκδικαστεί στο Εφετείο, θα μπορεί να ζει την καθημερινότητά του στο σπίτι του μαζί με τους οικείους του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved