Η πρώτη αντίδραση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τον Φιλιππίδη!
Showbiz

Η πρώτη αντίδραση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τον Φιλιππίδη!

Άρχισαν να δημοσιοποιούνται οι πρώτες αντιδράσεις των άμεσα εμπλεκομένων στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη που απασχόλησε την ελληνική δικαιοσύνη πρωτόδικα 11 ολόκληρους μήνες. 

Ο ηθοποιός καταδικάστηκε σε 8 χρόνια με αναστολή ενώ αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι το εφετείο.

Η μόνη υποχρέωσή του θα είναι να εμφανίζεται όπως όρισε το δικαστήριο στο πλησιέστερο στην περιοχή του αστυνομικό τμήμα ενώ του απαγορεύτηκε και η έξοδος από τη χώρα.

Να θυμίσουμε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε ένοχος για τις δύο απόπειρες βιασμού, όχι όμως και για τον βιασμό και οι παραπάνω ποινές αντιστοιχούν σε αυτά τα αδικήματα.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ο οποίος όλους αυτούς τους μήνες βρισκόταν στο πλευρό της συζύγου του Λένας Δροσάκη με τον οποίο έχει αποκτήσει έναν γιο, παρ' όλο που στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Υπήρξε βράχος δίπλα της, αποφεύγοντας όλο αυτό το διάστημα να σχολιάσει δημόσια την όλη υπόθεση.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, έχοντας την ανάγκη να σχολιάσει με τον δικό του τρόπο την απόφαση του δικαστηρίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη, έγραψε μόλις λίγες λέξεις στα αρχαία, τα οποία και σημαίνουν: «Υπάρχει το μάτι της δικαιοσύνης που βλέπει τα πάντα».

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή του:

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved