Καλημέρης: Οι πρώτες δηλώσεις για τον χωρισμό από τη Χριστίνα Κοντοβά -  Οι σχέσεις τους σήμερα
Showbiz

Καλημέρης: Οι πρώτες δηλώσεις για τον χωρισμό από τη Χριστίνα Κοντοβά - Οι σχέσεις τους σήμερα

Μετά από σχεδόν πεντέμιση χρόνια η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και σήμερα, 9 Φεβρουαρίου έκανε τις πρώτες δηλώσεις για αυτή τους την απόφαση. 

Ο Τζώνη Καλημέρης ανέφερε στην Κατερίνα Καινούργιου τις σχέσεις που έχει σήμερα με τη Χριστίνα Κοντοβά αλλά αναφέρθηκε και στην μικρή Ada.

kalimeris-kontova.webp

Αρχικά είπε ο Τζώνη Καλημέρης στην εκπομπή, Super Κατερίνα: «Είναι πολύ καλές οι σχέσεις μας. Κλείσαμε έναν κύκλο, δεν μου αρέσει να συζητώ για τα προσωπικά μου. Μια χαρά είμαστε με τη Χριστίνα και μια χαρά είμαστε και με την Ada, την βλέπω πάρα πολύ συχνά. Χθες ήμουν από’ κει. Σε επίπεδο μπαμπάς – κόρη, δεν έχει αλλάξει κάτι».

Για την απόφαση υιοθεσίας, υπογράμμισε: «Είναι τεράστια η απόφαση που πήρε, κάνει τρομερές θυσίες. Έμεινε πάρα πολύ καιρό εκεί πέρα για να πετύχει αυτό το οποίο ήθελε και τα κατάφερε. Είναι μία γυναίκα η οποία έχει καταφέρει τα πάντα στη ζωή της μόνη της».

Δείτε παρακάτω την τελευταία τους εμφάνιση ως ζευγάρι

Να σας θυμίσουμε ότι ο Τζώνυ Καλημέρης σε μία σπάνια εμφάνισή του στο Πρωινό είχε αναφερθεί με συγκινητικά λόγια για την υιοθεσία της μικρής Ada και την Χριστίνα Κοντοβά: «Έχω απεριόριστο σεβασμό, πέραν της αγάπης στη Χριστίνα. Το ότι έκανε αυτό το πράγμα ήταν κάτι πολύ δύσκολο, πολύ δικό της και τη θαυμάζω απεριόριστα. Και δεν είχα καμία άλλη επιλογή από το να σταθώ δίπλα της» .

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved