Καίτη Φίνου: «Γιατί όλη η γειτονιά μας ήξερε ως τις κόρες του Φίνου»
Showbiz

Καίτη Φίνου: «Γιατί όλη η γειτονιά μας ήξερε ως τις κόρες του Φίνου»

Η Καίτη Φίνου δεν γυρνάει ποτέ γύρω από την αλήθεια αλλά την αντιμετωπίζει κατάματα και τη λέει με πάθος και χωρίς φόβο. 

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, η αγαπημένη ηθοποιός μιλάει για τα παιδικά της χρόνια μετά την απώλεια του πατέρα της, εξηγεί γιατί κράτησε το επίθετο του πατριού της, θυμάται τα κακώς κείμενα του καλλιτεχνικού χώρου, φέρνει στη μνήμη της τον χειρότερο εφιάλτη που έζησε ότι κάποιος αποπειράθηκε να τη βιάσει και αναφέρεται στις πιο δύσκολες χρονιές της όταν έχασε με διαφορά ενός χρόνου τις αγαπημένες της αδελφές...

201601291426540.0071_KETI_FINOY_2912016.jpg

Εύκολα παιδικά χρόνια;

Πανεύκολα. Μεγάλωσα με τη θεία μου και τη γιαγιά μου, γιατί ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουνα τριών ετών περίπου. Κάπου έχω χάσει τον χρόνο εκεί πέρα. Η μαμά μου δούλευε, μετά γνώρισε τον Φίνο, που ήταν πατριός μου.

Γιατί αποφασίσατε να κρατήσετε αυτό το επίθετο;

Γιατί όλη η γειτονιά μας ήξερε ως τις κόρες του Φίνου. Και εμένα και την άλλη μου αδελφή, ξεχωριστά η τρίτη που ήταν με το πραγματικό επίθετο. Μας ήξεραν έτσι και δεν καθόμασταν να πούμε την ιστορία μας. Ήτανε τόσο εργατικός ο πατριός, αλλά ο πατέρας μου, όμως θυμάμαι λίγα από τον βιολογικό μου πατέρα. Με μεγάλωσε σαν την πραγματική του κόρη. Είχαν άλλα σχέδια επαγγελματικά για μένα, αλλά δεν ήθελα εγώ. Εγώ είπα θα γίνω ηθοποιός γιατί ήθελα να πεινάσω κάποια στιγμή. Αστειεύομαι.

Bullying και γενικά κακοποιητική συμπεριφορά είχατε συναντήσει στο θέατρο;

Ναι βέβαια συνάντησα. Κάποιος υπερασπίστηκε τον Κύριο Κιμούλη και θέλω να πω ότι αυτού του είδους οι συμπεριφορές είναι πλέον απαράδεκτες. Κάποτε εμείς νομίζαμε πως ήταν απόλυτα φυσιολογικό να μας βρίσει ο σκηνοθέτης και ας μας πονούσε και ας κλαίγαμε. Ο Δαλιανίδης μιλούσε πολύ άσχημα στους ηθοποιούς, αλλά είχε έναν τρόπο να το ισορροπεί όλο αυτό. Ήξερε μετά πώς να σε αγκαλιάσει, ενώ λίγο νωρίτερα σου είχε κάνει κομμάτια τον ψυχικό σου κόσμο. Δεν ήταν τίποτα για εμάς το bullying τότε αλλά σαφώς δεν σήκωσε κανένας χέρι, θυμάμαι μία κωμική ηθοποιός κάποτε με κυνήγησε με ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα, τα οποία είχαν αγκάθια πάνω, θέλαμε να της κάνουμε πλάκα με 2 ακόμη ηθοποιούς και της τα πρόσφερα με πιπέρι. Με πήρε στο κυνήγι.

Ισχύει ότι ένα από τα πρόσωπα που κατηγορούνται σας κάλεσε στο τηλέφωνο και αυτοϊκανοποιούνταν;

Ναι και ήμουν και μεγάλη. Ήμουν 46-47 ετών και έμεινα με το θράσος του και τη γλοιώδη συμπεριφορά του. Όταν έγινε το μπαμ, αμέσως είπα κοίτα τι έκανε στα κοριτσάκια. Γενικά τον αντιπαθούσα πάντα και ήταν, είναι και θα είναι ο πιο γλοιώδης συνάδελφος. Τώρα καταλαβαίνω και για ποιον λόγο μίλησαν τώρα αυτά τα κορίτσια. Εγώ όταν είχα βιαστεί, δεν με πίστεψε ούτε η μητέρα μου. Δεν είχα βιαστεί ακριβώς, απόπειρα βιασμού ήταν. Ήμουν 16 ετών και θέλω να πω ότι το κράτησα μυστικό για πολλά χρόνια. Δυστυχώς υπάρχει και σήμερα αυτός ο νόμος της σιωπής.

306892115_1052007092125178_1663907109075177456_n.jfif

Αυτός ήταν και ο λόγος που κρατήσατε κρυφό το ότι κάνατε έκτρωση;

Ήμουν ανήλικη και δεν το είχα πει σε κανέναν. Το αποκάλυψα όταν έφυγα από το σπίτι μου. Με 2 συντρόφους μου που είχα αποβάλει το παιδί τους, σήμερα λέω ευτυχώς που συνέβη γιατί δεν άξιζαν να υπάρχουν στη ζωή μου. Πληγώθηκα αλλά είπα ότι θα κάνω ξανά παιδί.

Ποιος ήταν ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής σας;

Δεν ξέρω. Με τον Στάθη Ψάλτη επειδή παράγινε το κακό που πήγαινε με πολλές γυναίκες, σταμάτησε να υπάρχει το πάθος. Δεν θα ήθελα να πω κάτι άλλο.

Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής σας;

Ήταν ο χαμός των αδελφών μου το 2018 και το 2019. Αυτές οι χρονιές έφεραν αλλαγές μέσα μου. Περίεργες αλλαγές. Συνειδητοποίησα ότι όλα είναι μάταια και τώρα που είμαι μόνη κατάλαβα πως όλα είναι πολύ διαφορετικά.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved