Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου: Τα ζευγάρια που έχουν αφήσει εποχή με τα δημόσια… φιλιά τους!
Showbiz

Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου: Τα ζευγάρια που έχουν αφήσει εποχή με τα δημόσια… φιλιά τους!

Αναμφίβολα η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι η πιο ερωτική μέρα του χρόνου, με τα λουλούδια και τα δώρα να κυριαρχούν.

Από την άλλη δεν είναι λίγα τα ζευγάρια της εγχώριας showbiz που είτε μετρούν αρκετά είτε λίγα χρόνια κοινής πορείας, δεν διστάζουν να δείχνουν την αγάπη τους ο ένας στον άλλον καθόλη τη διάρκεια του έτους με τα τρυφερά φιλιά τους να δίνουν και να παίρνουν.

Οταν μάλιστα αυτά γίνονται μπροστά στον φωτογραφικό φακό, αποκτούν ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον και περνούν στην αιωνιότητα.

Ελένη Μενεγάκη - Μάκης Παντζόπουλος

filia-eponymon-(9).jpg

Η πρώτη γνωριμία τους έγινε το καλοκαίρι του 2009 όταν η Ελένη επέλεξε για τις διακοπές της στα Άχλα της Άνδρου. Το μέρος που λίγο καιρό αργότερα μετατράπηκε στον επίγειο παράδεισό της και το μέρος που ηρεμεί η ψυχή της. Η ευτυχία του ζευγαριού επισφραγίστηκε το 2015 όταν ήρθε στον κόσμο η κόρη τους Μαρίνα, λίγους μήνες μετά τον κρυφό τους γάμο. Ολα αυτά τα χρόνια οι δυο τους είναι ενωμένοι σαν μια γροθιά, με την Ελένη να στάζει μέλι κάθε φορά που μιλάει για τον αγαπημένο της.


Δέσποινα ΒανδήΒασίλης Μπισμπίκης

filia-eponymon-(10).jpg

Τα τρυφερά τους ενσταντανέ μαρτυρούν πως εδώ υπάρχει ένας μεγάλος έρωτας. Ο Βασίλης ήταν εκείνος που τη διεκδίκησε δυναμικά από την πρώτη τους επαφή στο εξοχικό του κοινού τους φίλου Λάκη Λαζόπουλου στην Πάρο. Αν και η Δέσποινα χρειαζόταν χρόνο για να αφεθεί εδώ και ενάμιση χρόνο ζει στο πλευρό τού την απόλυτη ευτυχία. «Τον Βασίλη μου τον έφερε ο θεός», λέει για τον καλό της


Γιάννης Τσιμιτσέλης- Κατερίνα Γερονικολού

filia-eponymon-(2).jpg

«Το πρώτο μας ραντεβού ήταν σε ένα γύρισμα. Είχαμε ανταλλάξει κάποια μηνύματα, είχαμε και μια θεατρική παράσταση που μα? είχαν προτείνει και κάπως έτσι ξεκινήσαμε να μιλάμε», έχει πει ο ηθοποιός για την σχέση του με την Κατερίνα που μετρά πέντε χρόνια.


Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς

filia-eponymon-(3).jpg

Ήταν στις 4 Μαΐου του 1997, όταν η Καίτη και ο Διονύσης αντάλλαξαν όρκους παντοτινής αγάπης, με τον γιο τους Δημήτρη λίγα χρόνια αργότερα να τους εκτοξεύει στον έβδομο ουρανό.
«Είναι τρελή καψούρα! Είναι ο άνθρωπός μου» παραδέχεται ο τραγουδιστής για τη σύζυγο του, αποδεικνύοντας πως ο γάμος κάθε άλλο παρά δεν έχει σκοτώσει τον έρωτά τους.

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη

filia-eponymon-(5).jpg

Το 2003 διασταυρώθηκαν για πρώτη φορά τα βλέμματά τους με αφορμή την διαφήμιση γνωστής εταιρίας κινητού τηλεφώνου, όπου και πρωταγωνιστούσαν. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος, ωστόσο παντρεύτηκαν το 2017 μετά την απόκτηση τεσσάρων παιδιών. «Οταν γνώρισα τον Σάκη και μπήκαμε σε σχέση, αποφάσισα πολύ συνειδητά ότι αυτά που ήξερες τις ζήλιες, τις ανασφάλειες, ξέχασέ τα, θα τρελαθείς», έχει πει.

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα

filia-eponymon-(7).jpg

Η πρώτη φορά που συναντήθηκαν ήταν πριν από περίπου 8 χρόνια όταν ο Σάκης είχε βρεθεί στα γραφεία της πολυεθνικής εταιρείας όπου δούλευε τότε η Χριστίνα. «Του έκανα ξενάγηση και έτσι ειδωθήκαμε για πρώτη φορά, αλλά μερικούς μήνες μετά βρεθήκαμε ξανά, αυτή τη φορά σε business meeting, στο πλαίσιο ενός δικού μου project», έχει πει η Χριστίνα.
Από τότε είναι αχώριστοι, με τα δίδυμα κοριτσάκια τους να αποτελούν ό,τι σημαντικότερο έχουν αποκτήσει.

Πηγή ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved