Κάρμεν Ρουγγέρη: «Η σειρά Γλυκάνισος ατύχησε στο κομμάτι της διαφήμισης»
NDP photo agency
Showbiz

Κάρμεν Ρουγγέρη: «Η σειρά Γλυκάνισος ατύχησε στο κομμάτι της διαφήμισης»

Η Κάρμεν Ρουγγέρη η οποία φέτος υποδύεται τηλεοπτικά τη γιαγιά Αριάδνη, την οποία παρακολουθούμε στη σειρά Γλυκάνισος καθηλωμένη σε ένα καροτσάκι αλλά άκρως αισιόδοξη για τη ζωή, μιλάει για τη συγκεκριμένη συνεργασία της και αποκαλύπτει τους λόγους που πιστεύει πως η συγκεκριμένη τηλεοπτική δουλειά δεν είναι στις πρώτες προτιμήσεις των τηλεθεατών... 

Για όλα φταίει η διαφήμιση σύμφωνα με την αγαπημένη ηθοποιό η οποία αναφέρεται στον πρώτο και κυριότερο ρόλο της ζωής της, αυτόν της μητέρας για τα παιδιά της και της γιαγιάς για όλα τα παιδιά του κόσμου όπως λέει.

Θα ήθελα να μου πείτε και για τη σειρά «Γλυκάνισος» και για το ρόλο σας.

Είναι μία εξαιρετική σειρά, καλογραμμένη, καλογυρισμένη, με εξαιρετικούς ηθοποιούς συναδέλφους, με εξαιρετική πλοκή που και εγώ έχω αγωνία να δω τι θα γίνει παρακάτω απλώς ατύχησε στο κομμάτι της διαφήμισης. Δηλαδή δεν το διαφημίζει ο ΣΚΑΪ όσο θα έπρεπε. Αν αυτή η σειρά ήταν σε ένα άλλο κανάλι, εγώ νομίζω ότι θα ήταν από τις πρώτες.

202009230907420.1463_KARMEN_ROYGERI_STEFANOS_KORKOLIS_2192020.jpg

Δεν θεωρείτε όμως ότι και ο ανταγωνισμός έχει παίξει σημαντικό ρόλο στα χαμηλά ποσοστά;

Ναι φυσικά παίζει ρόλο, αλλά πρώτα είναι η διαφήμιση. Εγώ πιστεύω ότι είναι μία υπέροχη σειρά, χαίρομαι πάρα πολύ γιατί κάνω ένα ρόλο πολύ διαφορετικό από ό,τι έχω κάνει μέχρι τώρα. Κάνω μία γιαγιά καθηλωμένη σε ένα καροτσάκι, αλλά είναι γεμάτη αισιοδοξία. Μία γιαγιά που θέλει να δώσει και να περάσει και το μήνυμα ότι δεν σταματάει η ζωή λόγω ενός μεγάλου προβλήματος. Η ζωή συνεχίζεται και εξακολουθεί να είναι ωραία αν ψάχνεις να βρεις τις ομορφιές της. Έχω αγαπήσει ιδιαίτερα για την γιαγιά Αριάδνη γιατί κάθε λέξη της πνέει αισιοδοξία.

Ο ρόλος της μητέρας είναι ο πιο σπουδαίος για εσάς;

Ναι σίγουρα. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος ρόλος. Δεν υπάρχει σημαντικότερο πράγμα από αυτό. Εγώ είμαι πρώτα μαμά και μετά είμαι όλα τα άλλα. Είμαι μαμά για τα δικά μου παιδιά και γιαγιά για όλα τα παιδιά του κόσμου.

Η μεγαλύτερη αγωνία που έχετε ως μητέρα;

Είναι τα θέματα υγείας. Δηλαδή αν μου πει ένα παιδί ότι είναι άρρωστο, κόβονται τα πόδια μου. Είναι φυσικό αυτό και μεγαλύτερη ευχή από το να είσαι υγιής δεν υπάρχει.

Η συμβουλή που πήρατε από τους γονείς σας και τη δώσατε και στα δικά σας παιδιά;

Είχα πάρει πολλές συμβουλές από τους γονείς μου, αλλά μία που την κρατάω πάντα και την είχα μεταδώσει στα παιδιά μου, ήταν να μην κρατάνε κακία. Αυτό εγώ το τηρώ και μου κάνει τρομερή εντύπωση όταν διαβάζω στα social media και βλέπω πόσες κακίες γράφονται όταν κάποιος κάνει μία επιτυχία. Εγώ όταν βλέπω να γίνονται σχόλια με κακία για ανθρώπους στα social media, τους διαγράφω αμέσως. Αυτό το θεωρώ απαράδεκτο. Είναι τόσο σύντομη η ζωή για να είσαι κακός και είναι καλύτερο να την ζεις με καλοσύνη.

0005_KARMEN_ROYGERI_9102022.jpg
7337336

Πέσατε από τα σύννεφα με όσα συνέβησαν στο χώρο του θεάτρου με τις καταγγελίες;

Πιστεύω ότι σε όλους τους χώρους υπάρχουν οι καλοί και οι κακοί. Απλώς ο δικός μας είναι πολύ πιο λαμπερός χώρος ασχολείται ο κόσμος μαζί του. Αν ψάχναμε σε κάποιον άλλο χώρο, θα βρίσκαμε πολλά περισσότερα αλλά μας ενδιαφέρουν μόνο οι ηθοποιοί. Ξέρω ότι στη ζωή υπάρχουν και αυτά.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved