Μενεγάκη: Η σπάνια φωτό από τα 90’s με καστανά μαλλιά και η ομοιότητα με την κόρη της, Βαλέρια
Showbiz

Μενεγάκη: Η σπάνια φωτό από τα 90’s με καστανά μαλλιά και η ομοιότητα με την κόρη της, Βαλέρια

Θυμάσαι την Ελένη Μενεγάκη με καστανά μαλλιά;

Από το 1991, που ξεκίνησε τη καριέρα της στο κανάλι MEGA και την εκπομπή, «Κοκτέιλ» στο πλευρό του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη έως σήμερα, που παρουσιάζει την εκπομπή «Ελένη» στο Mega έχει κάνει μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή της.

menegaki-(3).jpg

H Eλένη δεν είναι φαν των αλλαγών στα μαλλιά της, μπορεί να κάνει πειραματισμούς στα χτενίσματά της, άλλοτε πιο μακριά και άλλοτε με μεσαίου μήκους μαλλιά, άλλοτε με ανέμελες μπούκλες, με όγκο και κίνηση, με πλαϊνή χωρίστρα αλλά και girly δοκιμές αλλά το χρώμα παραμένει σταθερό.

Λατρεύει το ξανθό της και δεν πρόκειται να το "πειράξει" ποτέ, όπως έχει πει.

«Η γυναίκα όταν μεγαλώνει αυτά τα μυστικά σας τα λέω χρόνια - πρέπει να ανοίγει το χρώμα των μαλλιών της να την γλυκαίνει. Ακόμα και αυτές που μέχρι τα σαράντα τους είχαν τα μαλλιά τους καστανά, σκούρα, θα δείτε πόσο τους πάει όταν τα ανοίγουν μεγαλώνοντας. Φωτίζει παιδιά το ανοιχτό μαλλί», έχει αναφέρει.

Ωστόσο στο παρελθόν και μέχρι να βρει το χρώμα που θα την ακολουθούσε πιστά, είχε κάνει τα «πειραματάκια» της.

menegaki-(4).jpg

Λίγο πριν το 90 λοιπόν η Ελένη είχε τα μαλλιά της καστανά και πράγματι της πήγαινε πολύ καθώς έκανε τρομερή αντίθεση με το ανοιχτό χρώμα των ματιών της.

Αν τη δει κανείς σήμερα αυτή τη φωτογραφία θα της θυμίσει απίστευτα την κόρη της, Βαλέρια αφού οι δυο τους μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.

Δες την στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved