Κάρμεν Ρουγγέρη: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που ξεπεράστηκε & το μυστικό του 50χρονου γάμου της!
www.ndpphoto.gr
Showbiz

Κάρμεν Ρουγγέρη: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που ξεπεράστηκε & το μυστικό του 50χρονου γάμου της!

Η Κάρμεν Ρουγγέρη ως άνθρωπος με θετική σκέψη και αισιοδοξία πάντα, μοιράζεται με τον κόσμο που την παρακολουθεί τον τρόπο που αντιμετωπίζει η ίδια τις δυσκολίες της ζωής. 

Μία από αυτές ήταν και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που της είχε παρουσιαστεί και που ευτυχώς είχε αίσια κατάληξη. Ακόμα και αν δεν είχε όμως, η Κάρμεν Ρουγγέρη δήλωνε και ενώ νοσούσε ευγνώμων που είχε ζήσει τόσο όμορφα πράγματα στη ζωή της. Η αγαπημένη ηθοποιός επίσης μοιράζεται και το μυστικό για να κρατήσει ένας γάμος πάνω από 50 χρόνια, όπως και ο δικός της...

0005_KARMEN_ROYGERI_9102022.jpg
7337336

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή που βιώσατε η οποία σας έκανε να αναθεωρήσετε όσα είχατε για δεδομένα; Είχατε μιλήσει και για την περιπέτεια της υγείας σας.

Ευτυχώς εγώ είμαι της προληπτικής ιατρικής. Αυτό που βρέθηκε, εντοπίστηκε πολύ νωρίς και πρόλαβα, θα μπορούσε να ήταν επιθετικό όμως δεν ήταν. Σκεφτόμουν πως όλοι θα πεθάνουμε κάποια στιγμή και είπα αν έρθει τώρα ας έρθει. Γενικά είναι όμορφο να βλέπεις πάντα την αισιόδοξη πλευρά της ζωής. Όταν έγινε αυτό είχα περάσει ήδη πάρα πολλά χρόνια ευτυχισμένη και υγιής. Υπάρχουν πολλοί συμμαθητές μου που έχουν πεθάνει, υπάρχουν και μικρότεροι άνθρωποι που έχουν πεθάνει όποτε θέλω να σου πω ότι εδώ που έφτασα πρέπει να είμαι ευχαριστημένη.

Ουσιαστικές φιλίες κάνατε στο θέατρο;

Εγώ πάντοτε θεωρώ όλο τον κόσμο φίλο μου. Έχω δει και στο θέατρο αλλά και στην τηλεόραση που κάνουν, για λίγο καιρό είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι και μετά χανόμαστε. Η ζωή τα φέρνει έτσι και με την επόμενη δουλειά κάνουμε άλλους φίλους. Η φιλία θέλει χρόνο. Ο κόσμος που μου μιλάει στο δρόμο είναι φίλοι μου.

3420_KARMEN_GOYGERI_1892022.jpg

Μυστικό για να έχει διάρκεια ο γάμος υπάρχει;

Ναι βέβαια. Εγώ με τον σύζυγό μου είμαστε μαζί πάνω από 50 χρόνια. Το μυστικό είναι οι υποχωρήσεις, οι συμβιβασμοί και δεν πρέπει να έχεις πρόχειρα στο στόμα σου τη λέξη χωρίζουμε.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved