Αγνώριστος ο Τριαντάφυλλος με μακριά μαλλιά – Σπάνια φωτό!
Showbiz

Αγνώριστος ο Τριαντάφυλλος με μακριά μαλλιά – Σπάνια φωτό!

Διαχρονικός με δεκάδες επιτυχίες στο ενεργητικό του ο Τριαντάφυλλος έχει καταφέρει να είναι πάντα στις πρώτες προτιμήσεις του κόσμου.

Στα 18 του χρόνια πραγματοποιεί τις πρώτες του εμφανίσεις σε μουσική σκηνή της Ρόδου, όπου και δεν άργησε να ξεχωρίσει.

Λίγο χρονικό διάστημα χρειάστηκε για να τον εντοπίσει ο συνθέτης και στιχουργός Θοδωρής Μακρίδης, ο οποίος αναγνώρισε το ταλέντο του και τον ενθάρρυνε να πάει στην Αθήνα. Έτσι στα 19 του, παίρνει την απόφαση να κυνηγήσει το όνειρό του στην πρωτεύουσα και τον επόμενο κιόλας χρόνο μπαίνει στη δισκογραφία.

triantafyllos-(4).jpg

Το 1997, και σε ηλικία 20 χρονών, κυκλοφόρησε τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο «Βλέπω Κάτι Όνειρα», ο οποίος ξεπέρασε σε πωλήσεις τα 48.000 αντίτυπα και έγινε χρυσός.

Τότε ο Τριαντάφυλλος είχε μια εντελώς διαφορετική εικόνα από ότι σήμερα. Πιο συγκεκριμένα είχε υιοθετήσει στο στιλ της εποχής.

Μακριά μαλλιά και ντύσιμο της εποχής, ήταν νούμερο ένα στις μουσικές επιλογές αλλά στα νυχτερινό κέντρο με πλήθος κόσμου να τον ακολουθεί παντού. Το στιλ του πλέον έχει αλλάξει όμως παραμένει το ίδιο γοητευτικός.

triantafyllos-(1).jpg

Ο Τριαντάφυλλος μέχρι στιγμής έχει στο ενεργητικό του 10 ολοκληρωμένα άλμπουμ, εκ των οποίων τα τέσσερα έγιναν πλατινένια και χρυσά.

Δες τη σπάνια φωτό στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved