Γιώργος Παπαγεωργίου για Αγίου Βαλεντίνου: «Σίγουρα θα κάνω μια κίνηση από καρδιάς, λόγω της ημέρας»
Showbiz

Γιώργος Παπαγεωργίου για Αγίου Βαλεντίνου: «Σίγουρα θα κάνω μια κίνηση από καρδιάς, λόγω της ημέρας»

Παντρεμένος εδώ και λίγο καιρό με την επίσης ηθοποιό Δανάη Μιχαλάκη, ο Γιώργος Παπαγεωργίου με αφορμή τη σημερινή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, μιλάει για τα συναισθήματα που μοιράζεται μαζί της. 

Επίσης αποκαλύπτει και πώς θα κάνει αυτή την ημέρα ξεχωριστή για τη γυναίκα της ζωής του...

Ανέφερες νωρίτερα τη γενναιοδωρία σε ανθρώπινο επίπεδο. Πιστεύεις πως ο έρωτας τη χρειάζεται;

Σίγουρα! Δεν νοείται έρωτας όταν λειτουργείς ωφελιμιστικά. Ο έρωτας δεν έχει ρελαντί. Έχει τη διεργασία της αμοιβαίας χαράς και αυτό προϋποθέτει συναισθηματική γενναιοδωρία. Πρέπει να σκέφτεσαι τον άλλο.

1675197774247-396200252-mihalaki.jpg

Να υποθέσω πως ζεις έναν τέτοιο έρωτα;

Ναι, βέβαια! Πολλοί αρέσκονται να λένε πως βρήκαν το λιμάνι τους. Τι πάει να πει αυτό; Σαν να άραξαν. Αυτό κρύβει μια παθητικότητα. Δεν μπορώ να φανταστώ έτσι τον έρωτα. Για εμένα ο έρωτας είναι ταξίδι, διαδρομή. Και κατάλαβα πως αυτό που ένιωθα με τη Δανάη είχε κάτι ξεχωριστό όταν αρχίσαμε να ταξιδεύουμε μαζί. Περνούσαμε τόσο ωραία και τόσο τρυφερά στα ταξίδια που κάναμε που κάπως θεωρήσαμε πως αυτό μπορούσε να είναι εφαλτήριο και για το ταξίδι της ζωής, όπου σε όλες τις διαδρομές, στα πάνω και τα κάτω του, θα έχουμε ο ένας τον άλλο. Έτσι είδα τον έρωτα και αποφάσισα να τον ζήσω και ως γάμο.

1675196348763-731625563-mixalaki-5.jpg

Μιας και το ημερολόγιο θα δείξει 14 Φεβρουάριου, είστε από τα ζευγάρια που τιμάτε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ή προτιμάτε αυθόρμητες χειρονομίες ανεξαρτήτως;

Δεν μου αρέσει καθόλου η εμπορευματοποίηση αυτή της γιορτής. Όχι μόνο της συγκεκριμένης, πολλές τέτοιες ημέρες έχουν εμπορευματοποιηθεί. Αποφεύγω λοιπόν την εμπορική πλευρά. Δεν υπάρχει πιο αγνό και ανόθευτο συναίσθημα από τον έρωτα. Οπότε σίγουρα θα κάνω μια κίνηση από καρδιάς, λόγω της ημέρας, που να επιβεβαιώνει τον έρωτά μου, αλλά προτιμώ να τον υπενθυμίζω στο ταίρι μου σε δικές μας ιδιωτικές στιγμές, σε δικούς μας τόπους και χρόνους, χωρίς να περιμένουμε τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Πηγή: Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved