Έλενα Πιερίδου: «Είναι καλό να αφήνεις τον έρωτα να σε παρασύρει, αλλά μέχρι ενός σημείου»
Showbiz

Έλενα Πιερίδου: «Είναι καλό να αφήνεις τον έρωτα να σε παρασύρει, αλλά μέχρι ενός σημείου»

Η Έλενα Πιερίδου μιλάει περί έρωτος που όπως λέει πιστεύει πολύ και την αφήνει να την παρασύρει όπου εκείνος θέλει! 

Η όμορφη ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειρά Γλυκάνισος θέλει, όπως λέει αυθορμητισμό στον έρωτα και δεν λέει όχι σε κάτι καινούργιο, όμως δεν το επιδιώκει, όπως σημειώνει, καθόλου!

glykanisos-4.jpg

Στον έρωτα πιστεύεις;

Εννοείται ότι πιστεύω.

Πώς τον προσδιορίζεις;

Ο έρωτας μπορεί να σου συμβεί τη στιγμή που δεν το περιμένεις, μπορεί να σου αλλάξει ολόκληρη τη ζωή, είτε θετικά είτε αρνητικά. Οπότε θεωρώ πως είναι καλό να αφήνεις τον έρωτα να σε παρασύρει, αλλά μέχρι ενός σημείου.

Έχεις ζήσει και τις δύο πλευρές του;

Θα έλεγα, ναι. Είναι κάτι που δεν μπορείς να ελέγξεις την ώρα που συμβαίνει, αλλά όταν έχεις βιώσει κάποιες εμπειρίες, μπορείς να ελέγξεις τον εαυτό σου μέσα σε αυτόν, το πώς εσύ ζεις τον έρωτα και σε τι βαθμό τον αφήνεις να σε επηρεάσει.

172644014_455189505558171_1961953553470277766_n.jpg

Προτιμάς μία μεγάλη χειρονομία με αφορμή μια επέτειο ή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ή μικρές, καθημερινές χειρονομίες;

Πιστεύω πολύ στον αυθορμητισμό, γενικά δεν μου αρέσουν τα στημένα πράγματα. Είμαι και ως άνθρωπος πολύ αυθόρμητη και έτσι λειτουργώ, οπότε αυτό μου αρέσει.

Είσαι ανοιχτή σε ένα νέο μεγάλο έρωτα;

Είμαι, αλλά δεν είναι κάτι που ψάχνω ή επιδιώκω. Θεωρώ πως όλα γίνονται την ώρα που πρέπει. Οπότε δεν το σκέφτομαι, το αφήνω απλά να συμβεί.

Πηγή: Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved