Γιάννης Βαρδής: «Μου λείπει πάρα πολύ ο πατέρας μου»
Showbiz

Γιάννης Βαρδής: «Μου λείπει πάρα πολύ ο πατέρας μου»

Ο Γιάννης Βαρδής είναι ένας από τους πιο ερωτικούς καλλιτέχνες της γενιάς του και φυσικά είχε και τον καλύτερο δάσκαλο, τον αξέχαστο πατέρα του Αντώνη Βαρδή

Ο τραγουδιστής μιλάει για αυτή την απώλεια που τον πόνεσε πολύ, εξηγεί τι τού λείπει από εκείνον στην καθημερινότητά του και αναφέρεται στον δικό του ρόλο ως πατέρα για τα δύο του παιδιά...

vardis.jpg

Έχεις πει στο παρελθόν ότι ο Αντώνης Βαρδής ήταν δύσκολος άνθρωπος αλλά δίκαιος...

Αυτό ακριβώς. Και η Νατάσα είναι πολύ δίκαιη.

Σου λείπει ο πατέρας σου;

Μου λείπει πάρα πολύ.

Τι σου λείπει περισσότερο από εκείνον;

Μου λείπει πολύ η παρέα του. Και η επαγγελματική παρέα που κάναμε. Ζούσαμε στο ίδιο σπίτι, σε ένα σπίτι που εγώ εξακολουθώ να ζω. Και να θέλω να τον ξεχάσω, δεν γίνεται... Άσε που δεν θέλω. Ήταν ο άνθρωπός μου και μου λείπει η καθημερινότητα μαζί του. Μου λείπει ο καφές που πίναμε το πρωί. Οι βόλτες που κάναμε ακόμα και για δουλειές, στην τράπεζα, στην εφορία. Μου λείπουν οι κουβέντες μας στο στούντιο... Πώς θα κάνουμε ένα τραγούδι του καλύτερο. Τα τελευταία χρόνια μού είχε δώσει πολύ χώρο στο στούντιο. Η άποψή μου μετρούσε. Θεωρούσε ότι είχα ωριμάσει. Τα πρώτα χρόνια μού έλεγε «Δεν θέλω να μου πεις. Ξέρω πολύ καλά πώς είναι τα κομμάτια μου». Τα τελευταία όμως με ρωτούσε τι πίστευα, τον ενδιέφερε η γνώμη μου. Όλα αυτά μου λείπουν πολύ.

Τι σου πρόσφερε ο Αντώνης; Τι σου δίδαξε;

Με δίδαξε να προσέχω, να είμαι ταπεινός, να δίνω χώρο στους ανθρώπους, αλλά να μην τους εμπιστεύομαι εξαρχής. Να τους τεστάρω, με την καλή έννοια. Είναι ίσως βαρύ αυτό που θα πω, αλλά το πιο σημαντικό μάθημα -και αυτό που με ωρίμασε- ήταν η απώλειά του. Πριν φύγει, πίστευα ότι είχα ανδρωθεί. Δεν ήταν έτσι. Μεγάλωσα όταν έφυγε.

1675217149549-212986278-VARDIS.jpg

Εσύ πώς είσαι ως πατέρας; Αφιερώνεις χρόνο στα παιδιά;

Δίνω τα πάντα! Και τους λέω αυτά που διδάχτηκα και εγώ από το δικό μου πατέρα. Να είναι ταπεινοί -αν και δεν μπορούν να καταλάβουν ακόμη τι σημαίνει αυτό- και να προσέχουν. Επίσης τους λέω να είναι καλά μεταξύ τους. Το θεωρώ πολύ σημαντικό αυτό. Με ενδιαφέρει πολύ η σχέση τους. Θέλω πολύ ο ένας να νιώθει την παρουσία του άλλου και να ξέρει ότι δίπλα του ο αδελφός της/η αδελφή του είναι στήριγμα.

Πηγή: Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved