Λύγισε η Χριστίνα Παππά: «Έχω κάνει τάματα για την πάθηση της εγγονής μου»
Showbiz

Λύγισε η Χριστίνα Παππά: «Έχω κάνει τάματα για την πάθηση της εγγονής μου»

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Χριστίνα Παππά στο «MEGA Καλημέρα», συγκλονίζοντας με όσα είπε για την πάθηση της εγγονής της.

Η Χριστίνα Παππά μίλησε για την εμπειρία της στο Asia Express και δήλωσε πως εάν δεν συνέβαινε ένα θέμα υγείας θα παρέμενε στο παιχνίδι, ενώ δηλώνει υπέρ των πλαστικών επεμβάσεων. «Εδώ κάνουν οι άνδρες, δεν θα κάνουν οι γυναίκες;», είπε.

Στη συνέχεια έκανε μία συγκλονιστική εξομολόγηση για τη πάθηση της λατρεμένης της εγγονής.

pappa-1.jpg

«Ένιωσα ότι χάνω τη ζωή μου όταν έπαθε ατύχημα το παιδί μου και τώρα με το πρόβλημα υγείας της εγγονής μου. Έχω κάνει τάματα για το εγγόνι μου, ενδιαφέρθηκαν από όλα τα πανεπιστήμια του κόσμου για την πάθηση του», είπε.

«Ο γιος μου ήταν καλύτερος από ότι θα μπορούσε να είναι μία μάνα. Για έναν ολόκληρο μήνα δεν βγήκε ούτε ένα λεπτό από το νοσοκομείο», δήλωσε για τον γιο της.

pappa.jpg

Ακόμη, αναφέρθηκε και στη συντροφικότητα, τονίζοντας πως θέλει έναν άνθρωπο να μοιράζεται πράγματα μαζί του, ενώ ο γιος της την συμβουλεύει να βρει σύντροφο. «Δεν ξέρω αν θέλει να με δει ερωτευμένη ή «βολεμένη». Καλώς ή κακώς μονό νεότεροι άνδρες με φλερτάρουν, το κακό είναι ότι θέλουν και γάμο», δήλωσε.

Η Χριστίνα Παππά αποκάλυψε πως δεν έχει απιστήσει ποτέ, ενώ έπιασε στα… πράσα ένα σύντροφό της, όταν τον είδε με άλλη γυναίκα στο διπλανό αυτοκίνητο.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή, Mega Καλημέρα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved