Γιάννης Μπέζος: «Υπάρχουν προγράμματα καλά, υπάρχουν και προγράμματα ανόητα»
Showbiz

Γιάννης Μπέζος: «Υπάρχουν προγράμματα καλά, υπάρχουν και προγράμματα ανόητα»

Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε σε συνέντευξή του για την τηλεόραση φέτος αλλά και για το άνοιγμα της μυθοπλασίας.

Όπως είπε ο ίδιος, υπάρχουν κάποια πολύ καλά προγράμματα αλλά και κάποια άλλα που δεν έχουν κανέναν λόγο και νόημα να υπάρχουν.

  • Πώς σας φαίνεται φέτος η τηλεόραση; Έχουμε τον αριθμό-ρεκόρ των 47 σίριαλ.

Το θέμα δεν είναι πώς φαίνεται σε μένα, το ! θέμα είναι πώς φαίνεται σε αυτούς που τα βλέπουν. Υπάρχουν προγράμματα καλά, υπάρχουν και προγράμματα ανόητα, δηλαδή χωρίς νόημα. Είναι προγράμματα απλώς για να σκοτώνει κάποιος την ώρα. Βεβαίως, η τηλεόραση έχει κι αυτόν τον σκοπό. Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν απλώς να σκοτώσουν ην ώρα τους. Δεν θέλουν να επικοινωνήσουν με κάτι πιο ουσιαστικό. Αυτό ισχύει και για την ψυχαγωγία και για τη μυθοπλασία. Και δεν πρόκειται να αλλάξει. Είναι μια παγκόσμια πραγματικότητα για την τηλεόραση.

  • Υπάρχει μια σειρά φέτος που την παρακολουθήσατε και που ίσως και να σκεφτήκατε ότι θα θέλατε να είστε μέρος αυτής της δουλειάς;

Βλέπω σειρές που είναι πολύ καλές. Βλέπω το «Κάνε ότι κοιμάσαι» στην ΕΡΤ. Είναι πολύ ωραία σειρά. To «Maestro» του Παπακαλιάτη, το «Αυτή η νύχτα μένει». Επίσης, το «Βραχιόλι της φωτιάς», η καινούργια σειρά της ΕΡΤ. Υπάρχει υλικό. Αυτό που δεν υπάρχει, δυστυχώς, είναι η κωμωδία. Ίσως είναι σημείο των καιρών. Μπορεί να μη θέλουν οι άνθρωποι κωμωδία αυτή την περίοδο. Να αναζητούν άλλα πράγματα.

  • Είναι άξιον απορίας διότι η κωμωδία ανθούσε πάντα σε δύσκολες εποχές...

Όχι ότι είναι εύκολη η εποχή μας, αλλά ο κόσμος ζητάει άλλα πράγματα. Μπορεί και να κατανάλωσε πολλή κωμωδία τα προηγούμενα χρόνια - υπάρχουν και οι επαναλήψεις όπως ξέρετε-, και να θέλει να δει άλλα πράγματα. Εγώ αυτό το καταγράφω ως θετικό.

  • Επιστρέφοντας στα της εκπομπής σας, θα θέλατε να συνεχιστεί και του χρόνου;

Δεν έχω καμία αντίρρηση αν συνεχιστεί με τους όρους αυτούς που γίνεται μέχρι τώρα. Αν συνεχιστεί από μένα είναι καλοδεχούμενη. Αυτό όμως είναι θέμα του σταθμού και δεν το γνωρίζω ακόμα, είπε ο Γιάννης Μπέζος στο 7 Μέρες TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved