Σταύρος Τσουμάνης: «Θέλω να συνεχίσω να κάνω δουλειές που μου αρέσουν»
ndp photo
Showbiz

Σταύρος Τσουμάνης: «Θέλω να συνεχίσω να κάνω δουλειές που μου αρέσουν»

Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος Τσουμάνης, υποδύεται τον Θοδωρή στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 που σαρώνει, ιδίως στο Twitter.

Ο νεαρός ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε για όλα.

  • Ο Θοδωρής βλέπει το πού πάει να τους παρασύρει ο φίλος του, αλλά δεν καταφέρνει να τον σταματήσει.

Δεν νομίζω ότι θέλει να τον σταματήσει. Αν το ήθελε θα τον σταμάταγε ή δεν θα συμμετείχε. Δεν τον πιέζει κανείς, μπλέκει από μόνος του. Κάθε φορά λέει ότι είναι η τελευταία φορά. Και τώρα, αυτό το μπλέξιμο θα είναι πολύ μεγάλο. Παράλληλα, υπάρχει και η ιστορία με τον Κοσμά που δεν τον έχει αφήσει να ησυχάσει καθόλου και θα επανέρχεται διαρκώς. Τώρα που ο Δημήτρης και η Άννα είναι ερωτευμένοι και το δείχνουν, είναι ακόμη πιο δύσκολο γι’ αυτόν το συγκεκριμένο θέμα.

  • Σιγά-σιγά θα δούμε τον Θοδωρή να ανησυχεί όλο και περισσότερο για τη Λίνα.

Βλέπει στα μάτια της τη Μυρτώ, η οποία ήταν μια ιδιαίτερη φυσιογνωμία, και θέλει να την προστατέψει. Και εκείνη, από την πλευρά της, ενδιαφέρεται για τον Θοδωρή, αλλά δεν ξέρω πώς θα καταλήξει όλο αυτό.

tsoumanis.jpg
  • Έχοντας παίξει και στον κινηματογράφο και στο θέατρο και στην τηλεόραση, έχετε πια μια σφαιρική εικόνα του επαγγέλματος σας.

Είμαι fan του κινηματογράφου. Μου αρέσει να βλέπω ταινίες και να παίζω σε ταινίες. Το θέατρο επίσης μου αρέσει, αλλά μου φαίνεται πολύ δύσκολο το να διατηρήσεις αυτήν την επανάληψη που έχει σε καθημερινή βάση σε ένα άλφα επίπεδο.

Γιατί είναι κρίμα να πληρώνει ο ένας το ίδιο εισιτήριο με τον άλλο και ένας από τους δύο να βλέπει καλύτερη παράσταση. Και η τηλεόραση, όταν γίνεται καλά, είναι επίσης σαν σινεμά, είναι πολύ ωραία.

  • Κάποια ταινία που είδατε τελευταία και σας εντυπωσίασε;

Είδα τη «Φάλαινα» που μου άρεσε πάρα πολύ, είμαι fan του Αρονόφκσι και την προτείνω σε όλους. Και το «Χρυσάφι του Ρήνου», του Φατίχ Ακίν, επίσης μια πολύ ιδιαίτερη ταινία.

  • Πώς βλέπετε τα πράγματα από εδώ και πέρα;

Θέλω να συνεχίσω να κάνω δουλειές που μου αρέσουν. Έχουν γίνει πολλές σειρές και εμπιστεύονται νέους ανθρώπους. Ο Ορέστης Χαλκιάς, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ στους «Παγιδευμένους» και πολλά άλλα νέα παιδιά είναι εξαιρετικοί ηθοποιοί, τους δίνεται βήμα και κάνουν πολύ καλή δουλειά, είπε ο Σταύρος Τσουμάνης στο 7 μέρες TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved