Εθνικό θέατρο: Πλήθος κόσμου στη συναυλία αλληλεγγύης για τους καλλιτέχνες
ndpphoto@gmail.com
Showbiz

Εθνικό θέατρο: Πλήθος κόσμου στη συναυλία αλληλεγγύης για τους καλλιτέχνες

Πλήθος κόσμου στη συναυλία που διοργάνωσε το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, έξω από το Εθνικό Θέατρο που για πρώτη φορά στην ιστορία του είναι κλειστό

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε προς ένδειξη συμπαράστασης στον αγώνα των καλλιτεχνών και των ανθρώπων του πολιτισμού ενάντια στο Προεδρικό Διάταγμα το υποβαθμίζει τα πτυχία των καλλιτεχνικών σχολών με αυτά των απολυτηρίων λυκείου.

Στη συναυλία μεταξύ άλλων πήραν μέρος ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Σπύρος Γραμμένος, ο Πάνος Βλάχος, η Μαρίνα Σάττι, οι Magic De Spell, η Μάρθα Φριντζήλα, οι Twinsanity, ο ΤΑΦ Λάθος και άλλοι.

Δες φωτογραφίες από τη βραδιά

https://www.instagram.com/p/CofivvzKkWz

Θυμίζουμε πως σε ομαδική παραίτηση προχώρησαν οι καθηγητές της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Το διδακτικό προσωπικό της πρώτης θεατρικής σκηνής της χώρας είχε προαναγγείλει προ ημερών πως θα παραιτηθεί σύσσωμο εάν μέχρι σήμερα δεν είχε δοθεί λύση στο θέμα. Συγκεκριμένα, είχαν αναφέρει:

«Δηλώνουμε ότι εάν μέχρι τις 8/2 –οριακή ημερομηνία για την απώλεια του σπουδαστικού έτους– δεν έχουμε έμπρακτες ενδείξεις ότι οδεύουμε προς τροποποίηση του Π.Δ., σύσσωμοι εμείς, οι καθηγητές της Σχολής, θα υποβάλλουμε την παραίτησή μας»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved