Έξω φρενών ο Αντώνης Λουδάρος - Τον πέθαναν και προειδοποιεί με μηνύσεις
Showbiz

Έξω φρενών ο Αντώνης Λουδάρος - Τον πέθαναν και προειδοποιεί με μηνύσεις

Ο Αντώνης Λουδάρος έγινε έξω φρενών με κάποια δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει πεθάνει.

Μαλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, καθώς στο παρελθόν έχει ξαναγραφτεί κάτι αντίστοιχο, όμως, αυτή τη φορά, ο Αντώνης Λουδάρος, βγήκε από τα ρούχα του.

Ο ίδιος προειδοποιεί ότι την επόμενη φορά θα προβεί στις απαραίτητες νομικές κινήσεις καθώς υπάρχουν και συγγενείς του που ανησυχούν κάθε φορά που διαβάζουν κάτι τέτοιο γι΄αυτόν.

«Για ακόμα μία φορά με πέθαναν. Αν το συνεχίσουν για μερικά κλικ παραπάνω θα προβώ σε ενέργειες. Για τους δικούς μου ανθρώπους που ανησύχησαν τους πληροφορώ ότι είμαι μία χαρά! Nτροπή σας», έγραψε χαρακτηριστικά στα social media ο Αντώνης Λουδάρος.

Να θυμίσουμε πως σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Αντώνης Λουδάρος δήλωσε: «Νεύριασα και γέλασα και αηδίασα με εκείνον τον τίτλο "ο Λουδάρος πέθανε", που έλεγε άλλα μέσα στο κείμενο. Για κάποια κλικαρίσματα κάποιοι πέφτουν πολύ χαμηλά. Με στεναχωρεί ο άλλος να κάνει μια δουλειά που τον αναγκάζει να πέσει πολύ χαμηλά. Όλοι έχουμε κάνει παραχωρήσεις για να επιβιώσουμε, αλλά αναρωτιέσαι πόσο αντέχεις να είσαι μέσα στο σκουπιδαριό και να το συνεχίζεις;»

Δείτε την ανάρτησή του στην παρακάτω photo gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved