Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ο γιος της έγινε 40 ημερών και έκαναν την πρώτη τους βόλτα
Showbiz

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ο γιος της έγινε 40 ημερών και έκαναν την πρώτη τους βόλτα

Ο γιος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου έγινε 40 ημερών, πήραν την ευχούλα από την εκκλησία και έκαναν την πρώτη τους βόλτα. 

«Γίναμε 40 ημερών και πήραμε την ευχούλα μας. Η μέρα επιβάλει βολτίτσα με το καρότσι μας. Εγώ σε στιγμιότυπο, δεν μπορώ να πάρω τα μάτια μου από πάνω σου», έγραψε στην ανάρτησή της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και δημοσίευσε μία φωτογραφία που απεικονίζεται με τον γιο της να κάνουν την πρώτη τους βόλτα.

1675173377447-534554669-spiropoulou.jpg

«Το μωρό είναι καστανόξανθο. Τον περιμέναμε με τη νέα χρονιά έτσι κι αλλιώς. Ήταν να έρθει λίγο νωρίτερα αλλά πηγαίναμε για καισαρική έτσι κι αλλιώς, και για ιατρικούς λόγους προχωρήσαμε σε καισαρική. Το δωμάτιο το έχουμε ετοιμάσει. Είμαστε παραδοσιακοί, έχω και πολύ μεγάλη αδυναμία στον πεθερό μου οπότε ναι, θα πάρει το όνομά του. Ήρθαν και οι γονείς μου» ήταν τα λόγια της εκείνη την ημέρα που ξεκινούσε και επίσημα τη ζωή της με τον μικρό της άγγελο.

Και ο γυναικολόγος της είχε πει λίγη ώρα μετά τον τοκετό: «Είναι ένα υγιέστατο αγοράκι, 2 κιλά και 800 γραμμάρια. Γεννήθηκε χθες στο μεσημέρι γύρω στις 15:30 το μεσημέρι με καισαρική. Το μωρό και η Κωνσταντίνα είναι άριστα στην υγεία τους. Η Κωνσταντίνα και ο Βασίλης είναι πολύ χαρούμενοι. Ήδη η Κωνσταντίνα είναι πολύ καλά, περπατάει, κρατάει το μωρό, ξεκίνησε να θηλάζει. Από ότι άκουσα από ότι είπαν τα παιδιά θα το πουν Βλάσση το παιδί. Το όνομα του πατέρα του Βασίλη. Είναι όλοι οι συγγενείς κοντά. Την επισκέφτηκαν κάποιοι συγγενείς της».

Δείτε την gallery παρακάτω και θα δείτε την Κωνσταντίνα με τον γιο της στην πρώτη τους βόλτα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved