Ευγενία Σαμαρά: «Παίζω χαρτιά μέχρι τις 7 το πρωί. Μου το έμαθε η Μαρία Καβογιάννη»
Showbiz

Ευγενία Σαμαρά: «Παίζω χαρτιά μέχρι τις 7 το πρωί. Μου το έμαθε η Μαρία Καβογιάννη»

Η Ευγενία Σαμαρά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Dot» και μίλησε για τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά «Σασμός», τη σχέση της με τον επίσης ηθοποιό και σύντροφό της, Γιάννη Ποιμενίδη, την απώλεια του πατέρα της αλλά και για τις στιγμές που αισθάνεται την... αποτυχία αναφορικά με την καριέρα της.

Επιπλέον ανέφερε σε ποιο είδος σειράς ή ταινίας επιθυμεί να συμμετάσχει.

«Αν δεν φας σκαμπίλι στη ζωή, δεν μπορείς να αλλάξεις. Είτε απόρριψη σε δουλειά, είτε συναισθηματικά πράγματα που μπορεί να έχουν συμβεί, ακόμα και η απώλεια του πατέρα μου που είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο και μεγάλο στη ζωή μου θεωρώ ότι μπορώ να βρω πράγματα που με εξέλιξαν.

Επειδή δεν μπορώ να κάνω κάτι να αλλάξει βλέπω όταν είμαι σε ψυχραιμία βλέπω ότι ακόμα και αυτό το πολύ άσχημο γεγονός που έχει δώσει δώρα», είπε χαρακτηριστικά η Ευγενία Σαμαρά.

samara.jpeg

«Δεν έχω βρει δυσκολία στο να υπάρχει ενθουσιασμός, λόγω της επικοινωνίας που υπάρχει αυτό πάντα αυτό σε κάτι μετουσιώνεται και εμείς ακολουθούμε», είπε στη συνέχεια για την προσωπική της ζωή.

Για τον θάνατο του μπαμπά της είπε μεταξύ άλλων: «Η απώλεια του πατέρα μου είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο και πάρα πολύ μεγάλο στη ζωή μου αλλά θεωρώ ότι μέσα μου μπορώ να βρω πράγματα που με εξέλιξαν».

Επιπλέον ανέφερε πως της αρέσει να παίζει χαρτιά από την ώρα που τελειώνει η παράσταση, στις 22:00 μέχρι και στις 07:00 το πρωί. Λατρεύει να παίζει ένα παιχνίδι που της έμαθε η Μαρία Καβογιάννη, μαζί με συναδέλφους.


Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved