Γιώργος Καραμίχος: Η θεατρική έξοδος, οι σχέσεις με τα παιδιά του και οι προτάσεις για την πολιτική
Showbiz

Γιώργος Καραμίχος: Η θεατρική έξοδος, οι σχέσεις με τα παιδιά του και οι προτάσεις για την πολιτική

Γεια σου: Για όλους και για όλα μίλησε ο Γιώργος Καραμίχος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ και φυσικά για τα παιδιά του.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής της ΕΡΤ πλέον, μίλησε επίσης για τις προτάσεις που έχει δεχθεί για να κατέβει στην πολιτική καθώς και για προσωπική και επαγγελματική του ζωή.

«Έχω δεχθεί προτάσεις στο παρελθόν από πολιτικά κόμματα για να κατέβω στις εκλογές και έχω αρνηθεί γιατί δεν είναι αυτή η δουλειά μου. Προς το παρόν δεν θέλω γιατί είμαι πολύ χαρούμενος με την δουλειά που κάνω. Αισθάνομαι δημιουργικός, αισθάνομαι δυναμικός και είμαι πολιτικό ον», είπε αρχικά ο Γιώργος Καραμίχος και συνέχισε:

«Βλέπω πια ωραίες ομάδες στο θέατρο και χαίρομαι για αυτό. Ηθοποιούς που είναι ειλικρινείς πια μεταξύ τους χωρίς να υπάρχει αυτό το φάντασμα της εξουσίας, το οποίο ήταν μια λαίλαπα για τον χώρο μας και είναι ακόμη γιατί η κακοποίηση δεν είναι μόνο ερωτική ή σεξουαλική. Η κακοποίηση είναι η διαχείριση της εξουσίας».

Λίγο μετά ανέφερε ο ηθοποιός: «Η κόρη μου, Ρεγγίνα έχει πάρει πια τον δρόμο της και είναι στη Δανία. Μου λείπει αλλά βρισκόμαστε ανά τακτά διαστήματα και περνάμε ωραίο, ποιοτικό χρόνο μαζί. Ο Αγγελάκος μου είναι εδώ, αλλιώς δεν θα έμενα και εγώ εδώ. Η βάση μου είναι στην Ελλάδα πια γιατί αποφάσισε ο γιος μου με την μαμά του να μείνουν στην Ελλάδα. Θέλω να έχω χρόνο με το παιδί οπότε κάθε τόσο, όταν δουλεύω πολύ, μετά παίρνω μεγάλα διαλείμματα για να αφοσιώνομαι στο παιδί και να ακούω τι θέλει από μένα».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ηθοποιός βρέθηκε πρόσφατα στην παράσταση «Του τραγουδιού το παραμύθι» στο θέατρο Άβατον που σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί η Αλίκη Κατσαβού με τον Ιάσονα Λαγουτάρη. Οι τρεις τους πόζαραν μαζί στο φακό και μπορείτε να δείτε τη σχετική φωτογραφία στην παρακάτω photo gallery:

Δείτε το βίντεο από το Γεια σου:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved