Άγιος Βαλεντίνος: Οι έρωτες των τηλεοπτικών reality που γιορτάζουν!
Showbiz

Άγιος Βαλεντίνος: Οι έρωτες των τηλεοπτικών reality που γιορτάζουν!

Άγιος Βαλεντίνος: Η μεγάλη μέρα για τα ζευγάρια όλου του κόσμου έφτασε. Μπορεί κάποιοι να γιορτάζουν τον έρωτά τους κάθε μέρα, όμως, σήμερα η μέρα είναι ξεχωριστή.

Με αφορμή τη σημερινή γιορτή, τα social media κατακλύστηκαν ήδη από λουλούδια, καρδούλες, τούρτες και φιλιά!

Και φυσικά δεν είναι λίγα και τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που γιορτάζουν σήμερα, τα οποία μάλιστα γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν και αγαπήθηκαν μέσα από ριάλιτι που έχουμε δει κατά καιρούς!

Ξεκινώντας από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε πρώτους πρώτους τον Σπύρο Μαρτίκα και την Βρησηίδα Ανδριώτου. Οι δυο τους μπορεί φέτος να είναι μακριά, αφού η παίκτρια αποχώρησε οικειοθελώς και εκείνος βρίσκεται ακόμα στον Άγιο Δομίνικο, όμως είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ..

erotes-riality-(3).jpg

Στο ίδιο ριάλιτι τώρα, Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι επίσης full in love και μένει να δούμε αν θα δούμε κάποιο κοινό τους πλάνο στο επεισόδιο του Survivor ή κάποια αναφορά, καθώς και οι δύο βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο, αν και σε αντίπαλες ομάδες.

Για τον Μάριο Πρίαμο και την Καρολίνα Καλύβα, τι να πει κανείς! Σύμφωνα με τα όσα έχει δηλώσει η πρώην παίκτρια σε συνεντεύξεις της, ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και αν και τους χωρίζουν τώρα πολλά χιλιόμετρα, σίγουρα θα έχει ο ένας τον άλλο στο μυαλό του!

Big Brother και MasterChef! Δύο άλλα ριάλιτι μέσα στα οποία κατάφεραν επίσης να δημιουργηθούν ζευγάρια. Ο Παναγιώτης Πέτσας με την Ανχελίτα και η Μαρία Μπέη με τον Δημήτρη Μπέλλο, ζουν μέχρι και σήμερα τον έρωτά τους, χωρίς όμως να απασχολούν τα ΜΜΕ με την προσωπική τους ζωή!

Ευχόμαστε σε όλους τα καλύτερα και να σημειώσουμε πως όσο κι αν προσπαθούμε να θυμηθούμε κάποιο ζευγάρι από τα ριάλιτι αγάπης που έχουν προβληθεί στην τηλεόραση κατά καιρούς, δεν μας έρχεται στο νου κανένα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved