Ποιος είναι o Βασίλης Κούρτης που τρέλανε την Καινούργιου; Το εντυπωσιακό βιογραφικό plus Instagram
Showbiz

Ποιος είναι o Βασίλης Κούρτης που τρέλανε την Καινούργιου; Το εντυπωσιακό βιογραφικό plus Instagram

Με το δίκιο της η Κατερίνα Καινούργιου ξετρελάθηκε με τον 29χρονο Βασίλη Κούρτη αφού εκτός από την μουσική του παιδεία γοητευτεί και με την εμφάνιση του.

Ο Βασίλης Κούρτης ήταν ένας από τους υποψήφιους καλλιτέχνες για την ελληνική αποστολή στη Eurovision 2023.

Δεν κατάφερε να κερδίσει επιτροπή και κοινό, ωστόσο, ο Έλληνας τενόρος «κέρδισε» τις εντυπώσεις τόσο με τη φωνή του όσο και την παρουσία του.

Πρόσφατα εμφανίστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου με την ίδια να μένει άφωνη και την αντίδρασή της να γίνεται viral!

kourtis-(7).jpg

«Καλέ τι ωραίο παιδί. Γεια σου Βασίλη. Βασίλη, πόσο χρονών είσαι; 29, τι να σε κάνω; Τι ζώδιο είσαι; Βασίλη, δεν με ενδιαφέρει καθόλου το τραγούδι σου αλλά, πως δε σε έχω δει τόσο καιρό;

Δε κάνω τέτοια πράγματα να στείλω εγώ πρώτη, αλλά, αν θες μπορείς να πάρεις το δικό μου κινητό», ήταν τα λόγια της.

Ο Βασίλης Κούρτης είναι 29 ετών και κατάγεται από τη Λάρισα. Ξεκίνησε τις σπουδές του στο κλασσικό τραγούδι, με δασκάλα τη σπουδαία Ελληνίδα σοπράνο Κατερίνα Οικονόμου, όταν ήταν μόλις 12 ετών. Ταυτόχρονα παρακολουθούσε μαθήματα πιάνου. Ωστόσο, οι μουσικές του εμπειρίες δε σταμάτησαν εκεί.

kourtis-(4).jpg

Ο Βασίλης Κούρτης ταξίδεψε μέχρι το Λονδίνο, ώστε να ολοκληρώσει τις σπουδές του ενώ έχει παρακολουθήσει τόσο μαθήματα υποκριτικής, όσο και φωνητικής. Έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους Έλληνες συνθέτες, στιχουργούς και ερμηνευτές, όπως ο Μάριος Φραγκούλης.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε τα δύο πρώτα πρωτότυπα τραγούδια του. Το μεγάλο όνειρο του Βασίλη Κούρτη είναι να συμμετάσχει στο «West End» στο Broadway, κάτι το οποίο τον είχε κάνει να επιστρέψει πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο για να προετοιμαστεί και να συμμετάσχει σε ακροάσεις, για να το πετύχει.

Δες φωτό από το εντυπωσιακό Instagram του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved