Άγιος Βαλεντίνος: Women in love: Οι λαμπερές κυρίες της showbiz που γιορτάζουν σήμερα
Showbiz

Άγιος Βαλεντίνος: Women in love: Οι λαμπερές κυρίες της showbiz που γιορτάζουν σήμερα

Άγιος Βαλεντίνος: Η μεγάλη μέρα που πολλοί θα γιορτάσουν τον έρωτά τους έφτασε και ανάμεσα σε αυτούς θα δούμε και πολλούς αγαπημένους celebrities.

Κάθε χρόνο τέτοια μέρα, τα social media, κατακλύζονται από φωτογραφίες και βίντεο με ευχές, λουλούδια και δώρα και η αλήθεια είναι ότι τα περιμένουμε πώς και πώς για να φύγει λίγο αυτή η μαυρίλα που επικρατεί λόγω της σκληρής επικαιρότητας.

Πολλές είναι οι κυρίες της showbiz που κάθε χρόνο μοιράζονται μαζί μας διάφορα στιγμιότυπα με τους αγαπημένους τους ενώ κάποιες άλλες, όπως για παράδειγμα η Ελένη Μενεγάκη, αναφέρουν στις εκπομπές τους τι έχουν σκοπό να κάνουν με τους συντρόφους τους την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Μπορεί να πρόκειται για μια ξενόφερτη γιορτή όμως έχει την τιμητική της και στη χώρα μας. Ανάμεσα στις ερωτευμένες κυρίες που φέτος θα γιορτάσουν είναι η Κατερίνα Ζαρίφη, η Πάολα με τον Λάζαρο Βαφειάδη, η Ελένη Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο, η Έλενα Παπαρίζου με τον Ανδρέα Καψάλη, η Ευγενία Σαμαρά με τον Γιάννη Ποιμενίδη και η Βίκυ Καγιά με τον Ηλία Κρασσά.

Μπορεί κάποιες από αυτές να είναι πολλά χρόνια με τους συντρόφους - συζύγους τους, όμως, είναι σα να μην πέρασε μια μέρα από τότε που γνωρίστηκαν! Η ευτυχία τους δεν κρύβεται και γι΄αυτό αποτελούν και τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

«Η αλήθεια είναι ότι πάντα πίστευα πως δεν θα παντρευόμουν, αλλά θα συζούσα. Ήταν κάτι που απλώς μου βγήκε με τον Ανδρέα. Τον αγαπώ πάρα πολύ!», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά η Έλενα Παπαρίζου σε συνέντευξή της για τον Ανδρέα Καψάλη.

Και από αυτό το άρθρο δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε απέξω σήμερα την Μαρία Ηλιάκη με τον Στέλιο Μανουσάκη αλλά και τη Λάουρα Νάργες με τον Χρήστο Σαντικάι! Και τα δύο ζευγάρια έγιναν πρόσφατα και γονείς και η ευτυχία τους δεν κρύβεται.

Και θα κλείσουμε με τον απόλυτο έρωτα! Αυτόν της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Δείτε φωτογραφίες στην παρακάτω photo gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved