Ραφαέλα Γεωργίου: Η παίκτρια του Bachelor έχει αλλάξει ριζικά - Total makeover!
Showbiz

Ραφαέλα Γεωργίου: Η παίκτρια του Bachelor έχει αλλάξει ριζικά - Total makeover!

The Bachelor: Η Ραφαέλα Γεωργίου είναι μία από τις παίκτριες που συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι αγάπης του Alpha και διεκδικούσε τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Η ίδια μάλιστα είχε καταφέρει να φτάσει μέχρι το τέλος χωρίς βέβαια να βγει νικήτρια, αφού σε εκείνο τον κύκλο είχε κερδίσει η Νικολέτα Τσομπανίδου.

Η 23χρονη που λατρεύει τα extreme sports, φαίνεται πως λατρεύει και τις μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή της και δεν διστάζει να τις κάνει.

rafaela-bachelor-(9).jpg

Οι φωτογραφίες που μοιράζεται η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δεν θυμίζουν σε τίποτα το κορίτσι εκείνο που είχαμε γνωρίσει μέσα από την τηλεόραση.

Δείτε πώς είναι σήμερα η Ραφαέλα Γεωργίου στην παρακάτω photo gallery:

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως λίγο καιρό μάλιστα μετά το τέλος του ριάλιτι ενεπλάκη σε ένα σοβαρό τροχαίο και είχε δηλώσει:

«Δεν θα ήθελα να περάσω σε λεπτομέρειες για το πώς συνέβη το ατύχημα. Αρχικά είχαν ανοίξει οι αερόσακοι από το πρώτο δευτερόλεπτο, οπότε έχασα την ορατότητα, περίμενα να σταματήσει το αυτοκίνητο. Όταν σταμάτησε έπαθα σοκ, κατάφερα να ανοίξω την ζώνη μου και να βγω στον δρόμο γιατί και ο άλλος ο οδηγός με αναζητούσε γιατί είχα ξεφύγει από το σημείο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved