Κάντο όπως η Θεοδωρίδου! Έτσι θα χάσεις κιλά χωρίς γυμναστική
Showbiz

Κάντο όπως η Θεοδωρίδου! Έτσι θα χάσεις κιλά χωρίς γυμναστική

Γιατί η Νατάσα Θοεδωρίδου ξέρει!

Και εμείς σου αποκαλύπτουμε τα μυστικά της. Ας το παραδεχτούμε, η Νατάσα Θεοδωρίδου διαχρονικά έχει ένα πολύ ωραίο σώμα και πάντα παραμένει σταθερή στα κιλά της. Εντάξει, άνθρωπος είναι κι εκείνη, θα κάνει τις παρασπονδίες της και μπορεί να «τσιμπήσει» ένα-δυο κιλάκια. Ωστόσο θα φροντίσει να τα χάσει άμεσα.

natassa-(3).jpg

Έχει και εκείνη τα δικά της μυστικά για να το καταφέρει και όπως έχει πει, ΔΕΝ είναι η γυμναστική. «Τη συγκεκριμένη μέθοδο την ακολούθησα επί τρεις μήνες περίπου και με βοήθησε πάρα πολύ με το βάρος μου, ενώ μου χάρισε και ευεξία. Όσον αφορά στη διατροφή μου, απλά προσέχω τις μερίδες μου, ενώ οι μόνες παρασπονδίες που κάνω είναι όταν απολαμβάνω γλυκά. Δεν μπορώ να τους αντισταθώ. Γυμναστική δεν κάνω. Δεν έχω κάνει ποτέ. Είναι ωραίο πράγμα αλλά εγώ δεν πρόκειται να κάνω ποτέ», έχει πει η Νατάσα Θεοδωρίδου στο παρελθόν.

Σε δηλώσεις της στο Happy Day, είχε τονίσει πως: «Σε εμένα η γυμναστική δεν δίνει ενέργεια. Φέρνει λύπη, στεναχώρια και κούραση… Δεν είναι από αυτούς τους ανθρώπους που τρώνε ότι θέλουν και είναι σούπερ. Προσέχω τη διατροφή μου. Δεν καπνίζω, δεν πίνω και κοιμάμαι πάρα πολύ καλά και πολλές ώρες».

natassa-(2).jpg

Σε συνέντευξή της, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως κάνει βελονισμό και πως αυτός τη βοηθά τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά. Της τοποθετούνται τρεις ειδικές μικρές βελόνες στο κάθε αφτί σε σημεία που βοηθούν στον περιορισμό της πείνας, ενώ παράλληλα κάνει και διατροφή με λίγες θερμίδες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved