To γλέντι Ρέμου–Μπόσνιακ, η βόλτα Μπεζάν–Παππά με το μωρό & η πρώτη κοινή εμφάνιση Πανταζάρα-Τουμάση
Showbiz

To γλέντι Ρέμου–Μπόσνιακ, η βόλτα Μπεζάν–Παππά με το μωρό & η πρώτη κοινή εμφάνιση Πανταζάρα-Τουμάση

Παρά το τσουχτερό κρύο τα επώνυμα ζευγάρια απόλαυσαν τις βόλτες τους ενώ δεν έλειψαν και οι υπέροχες βραδιές στα νυχτερινά κέντρα αλλά και στο θέατρο.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv είναι παντού και τους απαθανάτισε όλους. Στο Hotel Ερμού πέρασαν μια διασκεδαστική βραδιά ο Αντώνης Ρέμος με την σύζυγό του, Υβόννη Μπόσκιακ.

remos-bosniak-(2).jpg

Η σχεδιάστρια και επιχειρηματίας όπως ήταν φυσικό μαγνήτισε όλα τα βλέμματα με την υπέροχη εμφάνισή της. Επέλεξε ένα total black σύνολο με μαύρο δερμάτινο κολάν το οποίο συνδύασε με μαύρο τοπ και μαύρο jacket! Διπλά της όπως πάντα γοητευτικός ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος κατά τη διάρκεια της βραδιάς δεν την άφησε από τα μάτια του ενώ ο φακός τους απαθανάτισε πιασμένους χέρι χέρι κατά την έξοδό τους.

Στο νυχτερινό κέντρο Fantasia ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη με ένα υπέροχο και σικάτο σύνολο. Όπως πάντα εντυπωσιακή, το όμορφο μοντέλο, το οποίο πρόσφατα μέσα από δηλώσεις του παραδέχτηκε τον έρωτά του για τον Χρήστο Μάστορα τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα!

Σε μια πιο χαλαρή βόλτα είδαμε το αγαπημένο ζευγάρι Άννα Μπεζάν και Δημήτρη Παππά παρέα με την κόρη τους να απολαμβάνουν μια βόλτα στη Γλυφάδα. Πρόσφατα η Άννα Μπεζάν αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές που έζησε μετά το τοκετό καθώς το μωράκι της χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

«Είναι το δύσκολο κομμάτι της δικής μου ζωής, όσον αφορά την μπέμπα μου, γιατί περάσαμε λίγο δύσκολα και ταλαιπωρήθηκε το παιδί. Ήμασταν στα νοσοκομεία με το παιδί, αλλά σημασία έχει ότι τώρα είναι μια χαρά», είχε πει και πλέον όλα δείχνουν να ανήκουν στο παρελθόν.

Η Ελλάδα και η Κεντρική Σκηνή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση έγιναν ο πρώτος σταθμός της διεθνούς περιοδείας της παράστασης «Στη μοναξιά των κάμπων με βαμβάκι» του Μπερνάν Μαρί Κολτές, σε σκηνοθεσία του Τιμοφέι Κουλιάμπιν, με δύο απαράμιλλα αστέρια της σκηνής και της οθόνης: τον Τζον Μάλκοβιτς και την Ινγκεμπόργκα Νταπκουνάιτε. Την παράσταση παρακολουθήσαν μεταξύ άλλων η Ταμίλα Κουλίεβα, η Νατάσα Καλογρίδη και πολλοί ακόμη ανάμεσα στους οποίους ο Αργύρης Πανταζάρας στην πρώτη δημόσια εμφάνιση με την σύντροφό του, Σίσσυ Τουμάση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved