Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου: Μενεγάκη - Παντζόπουλος: Ένας έρωτας βγαλμένος από παραμύθι
Showbiz

Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου: Μενεγάκη - Παντζόπουλος: Ένας έρωτας βγαλμένος από παραμύθι

Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου: Το πιο λαμπερό ζευγάρι της ελληνικής showbiz, η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος γιορτάζουν τον έρωτά τους που είναι βγαλμένος από παραμύθι!

Η παρουσιάστρια είναι τρελά ερωτευμένη με τον άντρα της και δεν σταματά να το λέει ακόμα και μέσα από την εκπομπή της και από τα social media δημοσιεύοντας αγαπησιάρικες φωτογραφίες με τον Μάκη της.

Η γνωριμία και ο έρωτας που έγινε πρωτοσέλιδο

Η σχέση τους ξεκίνησε κάτω από άκρα μυστικότητα αλλά και η μετέπειτα κοινή πορεία τους υπήρξαν... πρωτοσέλιδο!

Όχι πως το επεδίωξαν ποτέ οι δυο τους. Όταν μιλάμε όμως για την Ελένη Μενεγάκη που ζει μόνιμα με μία κάμερα ή έναν φωτογραφικό φακό κάπου γύρω της, τότε μάλλον είναι δύσκολο να μείνουν πολλά πράγματα κρυφά.

menegaki-pantzopoulos-(14).jpg

Όλα ξεκίνησαν λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της Ελένης από τον Γιάννη Λάτσιο, το καλοκαίρι του 2010. Εκείνο το καλοκαίρι, οι καλοί της φίλοι και κουμπάροι Τζένη Μπαλατσινού και Πέτρος Κωστόπουλος (ήταν ακόμα παντρεμένοι) της πρότειναν να γνωρίσει έναν επίγειο παράδεισο και εκείνη τούς ακολούθησε. Ήταν τα Άχλα της Άνδρου όπου και έμελλε να γνωρίσει τον άντρα της ζωής της, τον Μάκη Παντζόπουλο, ο οποίος ήδη δραστηριοποιούταν επιχειρηματικά στην περιοχή με ένα πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα, ονόματι Όναρ.

Στις αρχές του 2011 η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος άρχισαν να κάνουν τις πρώτες κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους.

Η Ελένη Μενεγάκη λάμπει στο πλευρό του Μάκη Παντζόπουλου και αυτό είναι κάτι που φαίνεται σε όλες τις κοινές φωτογραφίες τους!

Ο Μάκης Παντζόπουλος, αν και στην αρχή ήταν αμήχανος μπροστά στα φλας των φωτογράφων, όσο πέρναγε ο καιρός έδειχνε να εξοικειώνεται και να είναι όλο και πιο χαμογελαστός στο πλευρό της αγαπημένης του γυναίκας.

menegaki-pantzopoulos-(11).jpg

Ο κρυφός γάμος και η Μαρίνα

Ο έρωτάς τους έχει σφραγιστεί με τα δεσμά του γάμου. Ένας γάμος που κανείς δεν έμαθε ποτέ και που δεν έχει διαρρεύσει καμία φωτογραφία από το μυστήριο. Έχουν ακουστεί, βέβαια, πολλά σενάρια, όπως ότι παντρεύτηκαν σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό στην Άνδρο παρουσία μόνο πολύ στενών συγγενών.

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος υποδέχτηκαν στις 29 Μαρτίου μία κόρη, την Μαρίνα, η οποία έχει ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

menegaki-pantzopoulos-(7).jpg

Η καθημερινότητά τους

Η Ελένη πια είναι ενεργή στο instagram και δημοσιεύει καθημερινά υπέροχες φωτογραφίες με τα παιδιά της αλλά και τον άνθρωπο που της άλλαξε τη ζωή, τον Μάκη Παντζόπουλο!

Η παρουσιάστρια δημοσιεύει φωτογραφίες με τον Μάκη από εξόδους τους, από τη ζωή τους στα Άχλα και πάντα είναι αγκαλιασμένοι και ευτυχισμένοι που ο ένας είναι πλάι στον άλλον.

Δείτε στην παρακάτω gallery κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved